Βρήκαμε τις πιο οικονομικές μπάλες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

Βρήκαμε τις πιο οικονομικές μπάλες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας
Unsplash

Ηρθε η ώρα να στολίσετε το σπίτι σας, αφού τόσο καιρό το καθυστερούσατε!Το δέντρο τοποθετήθηκε στο σημείο του και οι κούτες κατέβηκαν από το πατάρι. Μήπως, όμως, έχει έρθει η χρονιά για μία οικονομική ανανέωση του εορταστικού αυτού στολισμού;

Για να αλλάξετε το χριστουγεννιάτικο στολισμό του δέντρου σας χωρίς πολλά έξοδα αλλά και για να υπάρξει ένας αέρας ανανέωσης στον χώρο σας αλλά και στις φωτογραφικές σας στιγμές, βρήκαμε και σας προτείνουμε τα πιο όμορφα σετ από χριστουγεννιάτικες μπάλες. Στολίστε με ελάχιστα χρήματα το δέντρο σας και κάντε το σαλόνι σας να μοιάζει σαν αυτά των περιοδικών.

Πλαστικές Κόκκινες Μπάλες, Σετ 6 Τμχ, 10cm

Πλαστικές Κόκκινες Μπάλες σε σετ των 6 τεμαχίων και διαμέτρου 10cm με διαφορετικές υφές. Επενδύστε σε περισσότερα ίδια σετ για να φτάσετε την επιθυμητή ποσότητα.

Χριστουγεννιάτικα Στολίδια (Σετ 9τμχ) A-S Pink

Χριστουγεννιάτικα στολίδια σετ 9 τεμαχίων σε ροζ χρώμα με γκλίτερ. Είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υλικό. Συνδυάστε διαφορετικά σετ με στολίδια για μία μοναδική γιορτινή διακόσμηση του δέντρου σας.

Ambiance Χριστουγεννιάτικο Σετ 45 Τεμαχίων Κεχριμπάρι

Το Ambiance Χριστουγεννιάτικο Κρεμαστό Διακοσμητικό Σετ 45 Τεμ θα σας καλύψει πλήρως χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε άλλα στολίδια δίνοντας ένα ενιαίο και stylish lookστο δέντρο σας.

Χριστουγεννιάτικες Μπάλες (Σετ 6Τμχ) Φ8cm Pink Inart

Οι Χριστουγεννιάτικες Μπάλες (Σετ 6Τμχ) αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα! Η όμορφη και απαλή τους απόχρωση θα κυριαρχήσει στα διακοσμητικά στολίδια! Είναι κατασκευασμένες από πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας και διαμέτρου 7cm ενώ διακρίνονται για τον όμορφο σχεδιασμό τους!

Χριστουγεννιάτικα γυάλινα στολίδια (3 τεμάχια) Χρυσό

Σετ χριστουγεννιάτικα γυάλινα στολίδια σε διάφορα σχέδια: 3 τεμάχια με διάμετρο 8 cm από γυαλί. Μπορείτε να τις συνδιάσετε είτε με μονόχρωμες χρυσές μπάλες είτε να κάνετε mix and match συνδιασμούς με άλλες μπάλες με σχέδια.

Σετ με 33 χριστουγεννιάτικες μπάλες, Caspar

Το σετ Caspar περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου: 20 γυαλιστερές μπάλες, 6 ματ μπάλες, 6 μπάλες με γκλίτερ, 3 σταλακτίτες και ένα αστέρι. Για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου. Ένα σετ με 33 χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπάλες για το δέντρο σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα