Λιποθυμίες μαθητριών μετά από επίσκεψη σε μουσείο στα Ιωάννινα

Λιποθυμίες μαθητριών μετά από επίσκεψη σε μουσείο στα Ιωάννινα

Μετά από επίσκεψη γυμνασίου των Ιωαννίνων στο Αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, τρεις μαθήτριες λιποθύμησαν. Για έντονες μυρωδιές από χρώματα κάνουν λόγο τα παιδιά, δεν επιβεβαιώνει εκτέλεση εργασιών το μουσείο

Από "περίεργες" λιποθυμίες μαθητριών επισκιάστηκε η επίσκεψη τμήματος γυμνασίου των Ιωαννίνων στο Αρχαιολογικό μουσείο της πόλης.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη έγινε το πρωί της Παρασκευής (08/11). Οι μαθητές αφού είδαν τα εκθέματα και ενημερώθηκαν σχετικά, πήραν το δρόμο της επιστροφής στο σχολείο τους πεζοί. Στη διαδρομή, ωστόσο μία μαθήτρια και στη συνέχεια άλλες δύο παρουσίασαν έντονα λιποθυμικά σημάδια. Αμέσως οι καθηγητές κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ενημέρωσαν τους γονείς τους, με τα κορίτσια να διακομίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, με τις τρεις μαθήτριες να παραμένουν ένα 24ωρο στο νοσοκομείο για προληπτικούς και μόνο λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά επικαλούνται έντονες μυρωδιές από χρώματα και κόλα στο μουσείο, αποδίδοντας σ' αυτές την αδιαθεσία που αισθάνθηκαν. Το μουσείο, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει την εκτέλεση κανενός είδους εργασίας.

Πληροφορίες από epiruspost.gr

SHARE: