Ζωδιακός χάρτης Getty Images

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΤΟ 2023 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Οι πλανήτες διέρχονται από το ένα ζώδιο στο άλλο, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές αλλά και σημάδια για μαγευτικά ταξίδια. Αυτή είναι η λίστα του 2023 σύμφωνα με την αστρολόγο του Condé Nast Traveler.

Οι πλανήτες διέρχονται από το ένα ζώδιο στο άλλο, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές αλλά και σημάδια για μαγευτικά ταξίδια. Αυτή είναι η λίστα του 2023 σύμφωνα με την αστρολόγο του Condé Nast Traveler.

Σε πολλούς αρέσει να κοιτούν τους αστρολογικούς τους χάρτες όταν θέλουν να προγραμματίσουν ένα ταξίδι και το 2023 φωτίζει πολλούς αστερισμούς! Η φετινή χρονιά θα είναι συναρπαστική για τα ταξίδια, με όλα τα ζώδια να αναμένουν προκλήσεις.

Η διάσημη αστρολόγος Kirah Tabourn έφτιαξε τη λίστα της ταξιδιωτική βίβλου του Condé Nast Traveler, με τους ιδανικούς προορισμούς διακοπών για το 2023 σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις του κάθε ζωδίου. Από μια περιπέτεια στο νερό για τους Ιχθύες, σε μια πολυσύχναστη πόλη για τον Λέοντα, αυτά είναι τα ιδανικά ταξίδια για να πάτε φέτος σύμφωνα με το ζώδιό σας – συν, συμβουλές για το πότε να ταξιδέψετε.

Κριός: Κένυα

Κένυα. Getty Images/iStockphoto

Είστε πάντα έτοιμοι για να ζήσετε μια αληθινή περιπέτεια και είστε διατεθειμένοι να ταξιδέψετε πολύ μακριά για ένα ταξίδι που θα πραγματοποίστε μια φορά στη ζωή σας. Το πολιτισμικό σοκ δεν φαίνεται ποτέ να σας ενοχλεί, καθώς απολαμβάνετε να γνωρίζετε νέα μέρη. Όταν ταξιδεύετε είστε επίσης εξαιρετικά περίεργοι, θέλετε να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα και σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα. Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι η Κένυα είναι ο τέλειος ταξιδιωτικός προορισμός για εσάς το 2023. Έχει λίγο από όλα: εκθαμβωτικά hotspots στις πόλεις, όμορφες στιγμές στα νησιά, απίστευτα και μοναδικά εστιατόρια και φυσικά σαφάρι.

Ας μιλήσουμε για το timing. Το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι μια συναρπαστική περίοδος για εσάς. H Ιδανική πάντως στιγμή για να ταξιδέψετε στην Κένυα, είναι η εποχή του Κριού (20 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) που θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική περίοδος γεμάτη με δραστηριότητα και ανοιχτούς δρόμους για ανακάλυψη. Ωστόσο, αν θέλετε περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, η εποχή του Τοξότη (22 Νοεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου) είναι η τέλεια στιγμή για να πάτε στη Ναϊρόμπι. Ο Άρης, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα ταξιδεύει στον Τοξότη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δημιουργώντας μια περίοδο όπου θα λαχταράτε την περιπέτεια και θα εξερευνήσετε νέα προσωπικά σύνορα.

Ταύρος: Ουαλία

Ουαλία Getty Images/iStockphoto

Μετά τη χρονιά που περάσατε, σας αξίζουν γευστικές, χαλαρωτικές διακοπές. Και νόστιμες. Το να γευτείτε, να πίνετε και να δειπνάτε στον προορισμό των διακοπών σας και να ξυπνάτε όλες τις αισθήσεις σας, είναι για εσάς η απόλυτη απόλαυση – και η Ουαλία είναι το μέρος για να το κάνετε. Ο προορισμός περνάει μια γαστρονομική αναγέννηση, που γιορτάζει τα φρέσκα υλικά. Ντόπια θαλασσινά, κρέατα και τρούφες χρησιμοποιούνται σε ειδικά μενού σε μοναδικά ακόμα και σε δυσπρόσιτα εστιατόρια σε όλη την ύπαιθρό.

Πιθανότατα είστε κάποιος που ενδιαφέρεται για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του τουρισμού, ειδικά στις τοπικές κοινότητες και το φυσικό περιβάλλον που επισκέπτεστε. Είναι επίσης πιθανό να ενδιαφέρεστε για προορισμούς όπου οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία με τη φύση και από τους οποίους μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το περιβάλλον και τις προσπάθειες διατήρησης του. Η Ουαλία διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία με το πρόσθετο πλεονέκτημα των όμορφων ξενοδοχείων μέσα στα δάση, με εγκαταστάσεις spa.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, από τις 16 Μαΐου 2023 έως τις 25 Μαΐου 2024, ο Δίας, θα βρίσκεται στον Ταύρο, δίνοντάς σας μια ευρύτερη οπτική για τη ζωή καθώς και μια ωραία δόση αισιοδοξίας και λαχτάρα για εξερεύνηση και περιπέτεια. Η πανσέληνος του Αιγόκερου στις 3 Ιουλίου φωτίζει τον ένατο οίκο των ταξιδιών σας εξωτερικό, κάνοντας το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου μια εξαιρετική στιγμή για να προσγειωθείτε στην Ουαλία.

Δίδυμοι: Κουίνσλαντ, Αυστραλία

Αυστραλία Getty Images/iStockphoto

Μπορεί να ακούγεται δραματικό, αλλά ο Μάρτιος του 2023 είναι η αρχή του τέλους του ταξιδιού όπως το ξέρατε. Μια αρκετά σημαντική αλλαγή συμβαίνει στις 23 Μαρτίου, όταν ο Πλούτωνας φεύγει από τον Αιγόκερω (το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται από το 2008) για να βουτήξει τα δάχτυλά του στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Ιουνίου, και στη συνέχεια να επιστρέψει στον Αιγόκερω μέχρι το 2024. Ο Πλούτωνας συνδέεται με πλήρη και ολοκληρωτική αλλαγή, τη δύναμη, την καταστροφή. Με την είσοδό του στον Υδροχόο, ο Πλούτωνας φέρνει αυτά τα θέματα στην κοσμοθεωρία σας, ενισχύοντας σας την αίσθηση της περιπέτειας και της εξερεύνησής. Ενώ ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Υδροχόο λίγο περισσότερο από δύο μήνες το 2023, είναι η αρχή μιας 20χρονης πορείας μεταμόρφωσης της διανοητικής και πνευματικής σας εμπειρίας.

Με αυτά τα δεδομένα, μπορεί να ξεκινήσετε να επιλέγετε πιο ηθικά και βιώσιμα ταξίδια, να ενδιαφέρεστε για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και με στόχο να μάθετε πώς να είστε καλύτερος άνθρωπος. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό για το 2023 για εσάς.

Είστε ο τύπος ταξιδιώτη που απολαμβάνει να χάνεται μέσα σε ένα πολυσύχναστο πλήθος στην πόλη, όμως σας αρέσει και να εξαφανίζεστε στη φύση. Απολαμβάνετε επίσης να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στην άκρη του κόσμου, επομένως οι παράκτιοι προορισμοί όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο είναι ιδανικοί. Η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για να επιστρέψει τη γη στους ιθαγενείς της, οι οποίοι θα δημιουργήσουν πλέον νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες ιδιαίτερα σε όλο το Κουίνσλαντ. Η εποχή του Λέοντα (23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου) τείνει να είναι ζεστή και ξηρή στο Κουίνσλαντ και θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή για να περάσετε τότε αρκετές ημέρες διακοπών.

Καρκίνος: Κεντρική Ακτή Καλιφόρνιας, ΗΠΑ

Καλιφόρνια Getty Images/iStockphoto

Είστε ο τύπος του ταξιδιώτη που του αρέσει να μαθαίνει μέσα από συναρπαστικές εμπειρίες ενώ ταξιδεύει. Θα σας άρεσε μια δραστηριότητα όπως μια ξενάγηση σε αμπελώνες για να μάθετε για τις διαδικασίες για την παραγωγή κρασιού. Σας αρέσει να περιποιείστε τον εαυτό σας στις διακοπές σας. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αναζητάτε μαγικές, ακόμη και πνευματικές στιγμές όταν ταξιδεύετε, και αυτό είναι πιθανό να βρείτε στην κεντρική ακτή της Καλιφόρνια.

Οι ΗΠΑ είναι ένα έθνος με Καρκίνο στον Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και Δία, επομένως δεν είναι δύσκολο να απολαύσετε ως Καρκίνος κάποιες κλασικές αμερικανικές εμπειρίες – όπως ένα οδικό ταξίδι ή ένα ταξίδι με τρένο. Οι ακτές της Καλιφόρνια είναι ιδανικές, όχι μόνο για τα τοπία που κόβουν την ανάσα, αλλά και για τους ανθρώπους, το φαγητό και τον πολιτισμό. Στην περίπτωση της κεντρικής ακτής, το τοπίο περιλαμβάνει όμορφα δάση, παραλιακές πόλεις, αίθουσες γευσιγνωσίας και κομψά νέα εστιατόρια. Ένα ταξίδι σαν αυτό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επανασυνδεθείτε με το σώμα σας, τη γη και τους αγαπημένους σας.

Κάποιες περίοδοι κατά τη διάρκεια του έτους υπόσχονται να κάνουν αυτό το ταξίδι ακόμα πιο ευχάριστο: Στις 7 Μαρτίου, ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύες, ανοίγοντας χώρο για λιγότερους περιορισμούς και θα δώσει βαρύτητα στις σχέσεις σας, ενώ σηματοδοτεί μια αλλαγή στην κοσμοθεωρία σας που θα σημάνει την έναρξη νέων τρόπων ενασχόλησης με τον κόσμο γύρω σας. Δύο μήνες αργότερα, στις 16 Μαΐου, ο Δίας θα εισέλθει στον Ταύρο. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ευκαιρίες γνωριμίας με νέα άτομα, ειδικά μέσω ταξιδιών.

Λέων: Μαρακές, Μαρόκο

Μαρόκο Getty Images/iStockphoto

Όταν ταξιδεύετε, σας αρέσει η περιπέτεια και να περνάτε καλά, είτε απολαμβάνοντας ένα γεύμα σε ένα ονειρικό εστιατόριο, είτε κάνοντας μακρινούς περιπάτους στα κέντρα των πόλεων, εξερευνώντας αξιοθέατα, μυρωδιές και ήχους. Το Μαρακές έχει όλα όσα ψάχνεις. Είναι μια πολυσύχναστη πόλη που μπορείτε να εξερευνάτε για μέρες ή και εβδομάδες, με χαλαρή διαμονή σε ξενοδοχεία και μια συναρπαστική καλλιτεχνική σκηνή. Επιπλέον, φανταστείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που θα μπορείτε να τραβήξετε στη βραχώδη απόκοσμη έρημο. Το Μαρακές είναι ιδανικό για εσάς ως κάποιον που σίγουρα μπορεί να αντέξει τη ζέστη και να αξιοποιήσει στο έπακρο μια πόλη γεμάτη από πολιτισμό.

Την άνοιξη του 2023, ξεκινά μια καλή περίοδος για εσάς, δίνοντάς σας χώρο για να πάρετε μια ανάσα και να αφιερωθείτε ξανά στον εαυτό σας και σίγουρα θεωρήστε ότι αυτή είναι η στιγμή για να κάνετε τις αναζωογονητικές διακοπές σας. Ο Δίας, ταξιδεύει στον ένατο οίκο του ταξιδιού, της πνευματικότητας και των ξένων χωρών μέχρι τις 15 Μαΐου. Η εποχή του Κριού (20 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) είναι μια εξαιρετική περίοδος για ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά όλο το διάστημα που ο Δίας βρίσκεται στον Κριό (μέχρι τις 15 Μαΐου) είναι επίσης μια καλή στιγμή για το ταξίδι σας στο Μαρακές.

Παρθένος: Κοιλάδα του Λίγηρα, Γαλλία

Γαλλία Getty Images/iStockphoto

Από τις αρχές του 2020 βρίσκεστε σε μια συνεχή αναζήτηση και έχετε καθυστερήσει πολύ να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα σωστό ταξίδι για διακοπές. Τα σπουδαία νέα είναι ότι το 2023 προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να αφήσετε ελεύθερους και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η πρότασή μας; Κατευθυνθείτε στην κοιλάδα του Λίγηρα στη Γαλλία. Εξάλλου, στοχεύετε σε αισθησιακές και καθηλωτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Θέλετε να επισκέπτεστε νέους προορισμούς αναζητώντας τα πιο νόστιμα τοπικά φαγητά, πολιτιστικά αξιοθέατα και τη φύση που έχει να προσφέρει. Και ας είμαστε ειλικρινείς, σας αρέσει ο αέρας πολυτέλειας και στα καταλύματα σας, άλλωστε τι νόημα έχουν οι διακοπές αν δεν πρόκειται να περιποιηθείτε τον εαυτό σας;

Η κοιλάδα του Λίγηρα είναι το τέλειο μέρος για να περάσετε μια ή δύο εβδομάδες, καθώς θα περιηγηθείτε σε εκπληκτικά κάστρα και μαγευτικά τοπία ζώντας ένα πραγματικό όνειρο. Η περιοχή θα ακουμπήσει όλες τις νότες σας, δίνοντάς σας μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας, ρομαντισμού και αληθινής ξεκούρασης και αναψυχής που χρειάζεστε μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς.

Προετοιμαστείτε κάνοντας κράτηση για το ταξίδι σας για την άνοιξη ή το φθινόπωρο. Ο Δίας, ταξιδεύει στον ένατο οίκο των ταξιδιών στο εξωτερικό, ξεκινώντας στις 16 Μαΐου. Εάν δεν έχετε ήδη αγωνία να ζήσετε μια περιπέτεια, σίγουρα θα το κάνετε μέχρι να έρθει η άνοιξη. Ειδικά η εποχή του Ταύρου (20 Απριλίου έως 20 Μαΐου) είναι πάντα μια ιδιαίτερη περίοδος για ταξίδια, αλλά και όλος ο Απρίλιος και ο Μάιος φαίνονται πολλά υποσχόμενοι για εσάς το 2023 για να επισκεφτείτε νέα μέρη.

Ζυγός: Σάρζα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

UAE Getty Images/iStockphoto

Σας ενδιαφέρει πολύ να μαθαίνετε νέα πράγματα ενώ ταξιδεύετε, να μαθαίνετε στοιχεία για τα τοπικά έθιμα και τη γεωγραφία και να βρίσκετε ευκαιρίες να εξασκείτε τη γλώσσα όποτε μπορείτε. Είστε ένας αληθινός ταξιδιώτης που του αρέσει να συναντά άλλους κατά τη διάρκεια των εξερευνήσεών του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Σάρζα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ο τέλειος προορισμός για το 2023 για εσάς. Η Σάρζα μεταμορφώνεται γρήγορα ως η νέα πολιτιστική πρωτεύουσα των ΗΑΕ και φιλοξενεί εκθαμβωτικές νέες γκαλερί τέχνης και απίστευτη αρχιτεκτονική – αλλά έχει επίσης πολυτελή παραθαλάσσια θέρετρα στα οποία μπορείτε να χαλαρώσετε.

Το 2023 σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου μεταμόρφωσης για εσάς που οδηγεί στην ανακάλυψη του εαυτού σας. Αυτό θα γίνει όταν ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου, όπου η ψυχαγωγία, η διασκέδαση και η ευχαρίστηση γίνονται πιο προσιτά σε εσάς. Χρησιμοποιήστε την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα που αναδύονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να βρείτε νέους τρόπους απόλαυσης της ζωής.

Η εποχή των Διδύμων (21 Μαΐου έως 22 Ιουνίου) θα είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική περίοδος για να ταξιδέψετε, ενώ ένα ακόμη καλό διάστημα θα είναι όταν ο Ερμής ταξιδεύει στους Διδύμους από τις 11 έως τις 26 Ιουνίου.

Σκορπιός: Χερσόνησος Γιουκατάν, Μεξικό

Μεξικό Getty Images

Όταν ταξιδεύετε, σας αρέσει να βυθίζετε τον εαυτό σας στις παραδόσεις και την κληρονομιά των τόπων που επισκέπτεστε. Συγκεκριμένα, μπορεί απολαμβάνετε να επισκέπτεστε πολιτιστικά μνημεία, θαυμάζοντας την αρχιτεκτονική τους, πράγμα που κάνει το Γιουκατάν ένα εξαιρετικό μέρος για εσάς. Υπάρχουν εκπληκτικές τοποθεσίες για να επισκεφθείτε εκεί και να γευτείτε νόστιμα εδέσματα σε τοπικά εστιατόρια. Αν επιλέξετε να κάνετε κράτηση για μερικές νύχτες σε ένα boutique κατάλυμα, θα απολαύσετε μια πολυτελή διαμονή και θα χαλαρώσετε πραγματικά, όπως αξίζουν το σώμα και το πνεύμα σας.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που συχνά συνδέεται με τη μεταμόρφωση, λέξη που έρχεται σε κόντρα με αυτά που έχετε περάσει τα τελευταία τρία χρόνια. Αλλά ήρθε η ώρα για να αλλάξουν όλα την άνοιξη του 2023. Στις 7 Μαρτίου, ο Κρόνος αφήνει σταθερό ζώδιο του αέρα τον Υδροχόο για το πιο ευπροσάρμοστο ζώδιο του νερού τους Ιχθύς, απελευθερώνοντας σας από την αίσθηση ότι έχετε κολλήσει σε ένα σημείο από τις αρχές του 2020. Μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων για εσάς είναι αμέσως μετά, όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, θα ταξιδέψει στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου.

Τοξότης: Αίγυπτος

Αίγυπτος Getty Images/iStockphoto

Ως αληθινός μαθητής της ζωής και ο κλασικός ταξιδιώτης του ζωδιακού κύκλου, δεν είστε ξένος με την περιπέτεια. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσατε διάφορους περιορισμούς, με την πανδημία να είναι μόνο ένας λόγος για τον οποίο δεθήκατε με το στενό σας περιβάλλον. Το 2023, αντιμετωπίζετε αλλαγές καθώς ο Κρόνος αφήνει τον Υδροχόο για τους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας για την κληρονομιά και την καταγωγή σας, πυροδοτώντας ταξιδιωτικά σχέδια για να επισκεφθείτε πατρίδες ή συγγενείς.

Πιθανότατα φέτος θα επιδιώξετε να επισκεφτείτε παλιά βασίλεια, παλάτια και μέρη που δείχνουν το μεγαλείο της αρχαιότητας. Μπορεί επίσης να επιλέξετε ένα ήρεμο σημείο σε προορισμούς όπου ο ήλιος είναι μια σημαντική πτυχή του πολιτισμού, γι’ αυτό η Αίγυπτος (το αρχαίο κέντρο της δυτικής αστρολογίας) είναι ο τέλειος προορισμός για εσάς το 2023. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη χώρα τώρα που πρόκειται να ανοίξει το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο στη Γκίζα. Ίσως θα θελήσετε επίσης να περάσετε χρόνο κάνοντας κρουαζιέρα στον ποταμό Νείλο ή να δείτε κάποιο ολοκαίνουργιο οικολογικό θέρετρο στην Ερυθρά Θάλασσα.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, σημειώστε ότι ο κυβερνών σας πλανήτης Δίας περνά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους στον Κριό, σηματοδοτώντας μια περίοδο όπου οι διασκεδαστικές και οι ευχάριστες εμπειρίες αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για ταξίδια. Το καλοκαίρι είναι ακόμη μια ιδιαίτερη περίοδος για ταξίδια, κυρίως κατά την περίοδο του Λέοντα (23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου), όταν ο ήλιος φωτίζει τον ένατο οίκο των ταξιδιών σας σε ξένες χώρες.

Αιγόκερως: Μουστάνγκ , Νεπάλ

Νεπάλ Getty Images

Όσον αφορά τα ταξίδια, προτιμάτε τις αποδράσεις για ηρεμία και ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για πνευματικά καταφύγια και όμορφους προορισμούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Μουστάνγκ, στο Νεπάλ, θα μπορούσε να είναι ένας ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός για εσάς το 2023. Αν και δεν χρειάζεστε απαραίτητα εντυπωσιακά καταλύματα, δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια και εκτιμάτε την ευκολία και τη λειτουργικότητα. Τα νέα Mountain Lodges του Νεπάλ, που ανοίγουν το 2023, θα μπορούσαν να είναι ακριβώς ο τύπος καταλυμάτων που αναζητάτε, όπου μπορείτε να αποσυνδεθείτε από την καθημερινότητα και να συντονιστείτε με την υπέροχη φύση αυτού του μαγικού τοπίου.

Η εποχή της Παρθένου (23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου) είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ταξιδέψετε στη Μουστάνγκ καθώς θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για περιπλάνηση εκείνη την εποχή του χρόνου. Προσέξτε μόνο να μην προγραμματίσετε ταξίδι τις ημέρες που ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Υδροχόος: Ταϊβάν

Ταϊβάν Getty Images/iStockphoto

Όταν πρόκειται για ταξίδια, απολαμβάνεις να βυθίζεσαι στην τέχνη και τον πολιτισμό. Έχετε μια ιδιαίτερη ικανότητα να κρατάτε το δικό σας στυλ και να το συνδυάζετε οπουδήποτε. Ενώ μπορείτε να περάσετε υπέροχα εξερευνώντας νέα μέρη μόνοι σας, προτιμάτε μια καλή παρέα, ειδικά για διεθνή ταξίδια. Σκεφτείτε να προσκαλέσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο για διακοπές στην Ταϊβάν. Αυτή η συναρπαστική χώρα είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για πολιτιστικές εξερευνήσεις.

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος λόγος που θα σας ταιριάξει φέτος η Ταϊβάν. Κοιτάζοντας το ωροσκόπιό σας, έχετε υποστεί τεράστια μεταμόρφωση τα τελευταία τρία χρόνια και αξίζει να σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει από τον Μάρτιο του 2020 όταν ο Κρόνος, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, μπήκε για πρώτη φορά στον Υδροχόο. Το ταξίδι σας προς την ανακάλυψη του εαυτού σας από τότε ήταν πιθανότατα ύπουλο, αλλά ελπίζουμε ότι θα σας ανταμείψει καθώς θα το ολοκληρώνετε. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας διέρχεται από τους Ιχθύς για τρία χρόνια, δίνοντάς σας άφθονο χρόνο για να εξερευνήσετε την ελευθερία σας και να σχεδιάσετε τα οικονομικά σας. Κάποιες δυσκολίες με το πορτοφόλι σας, ίσως σας οδηγήσουν στο να προγραμματίσετε ένα μεγάλο ταξίδι για το τέλος του έτους καθώς οι προτεραιότητές σας αλλάζουν την άνοιξη. Το φθινόπωρο είναι πιθανότατα η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Ταϊβάν, ειδικά όταν η Αφροδίτη διέρχεται από τον Ζυγό.

Ιχθείς: Δυτική Ιαπωνία

Ιαπωνία Getty Images/iStockphoto

Ως γεννημένος εξερευνητής, θα χρησιμοποιήσετε σχεδόν κάθε δικαιολογία για να φύγετε από την πόλη και να επισκεφτείτε διάφορα μέρη του κόσμου. Είστε ο τύπος του ταξιδιώτη που λαχταρά την ένταση και τη «βουτιά» στους προορισμούς που επισκέπτετε και είστε λίγο ρομαντικός αναζητώντας εμπειρίες που μπορεί να σας αλλάξουν.

Για κάποιον που θέλει να μεταφερθεί σε έναν διαφορετικό κόσμο όταν ταξιδεύει, η δυτική Ιαπωνία είναι ο τέλειος προορισμός. Το νερό τείνει να είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τη ζωή σας γενικά, και η σκόπιμη αναζήτηση τοποθεσιών με βαθείς δεσμούς με το νερό θα είναι βάλσαμο για την ψυχή σας. Σκεφτείτε μια κρουαζιέρα από την Οσάκα, εξερευνώντας τα νησιά, και τα μαγευτικά θαλασσινά τοπία.

Η εποχή του Σκορπιού (23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου) είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προγραμματίσετε ταξίδια στο εξωτερικό, ειδικά το 2023 καθώς ο Άρης θα διέρχεται από τον Σκορπιό καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα