"Με πρόσβαλε και τον πυροβόλησα"

"Με πρόσβαλε και τον πυροβόλησα"

Ομολόγησε ένα από τα δύο αδέρφια την αιματηρή επίθεση κατά του 37χρονου αθλητή body building στο Βόλο. Αναζητείται η καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε, εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλη εγκληματική πράξη

Στα δικαστήρια του Βόλου οδηγήθηκαν την Τρίτη (10/09) τα δύο αδέρφια, 27 και 33 ετών, τα οποία την προηγούμενη μέρα πυροβόλησαν έναν 37χρονο αθλητή του body building και ιδιοκτήτη καταστήματος με είδη γυμναστικής, στο Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος ομολόγησε ότι αυτός ήταν που έριξε με την καραμπίνα γιατί, όπως υποστήριξε, νωρίτερα ο 37χρονος τον είχε προσβάλει και τον είχε χαστουκίσει λόγω των διαφορών που είχαν όταν πήγε στο κατάστημα του. Οι αρχές, ωστόσο, βάσει των ευρημάτων στο χώρο της επίθεσης, θεωρούν και τον μεγαλύτερο αδερφό του συγκατηγορούμενο.

Να σημειωθεί ότι αρχικά δεν παραδέχτηκαν ότι αυτοί ήταν οι δράστες αλλά αναγνωρίστηκαν από μάρτυρες και κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ψάχνει την καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο εμπλοκής των δύο αδερφών και σε άλλη εγκληματική πράξη.

Πληροφορίες από magnesianews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαφιόζικη επίθεση κατά επιχειρηματία στο Βόλο

SHARE: