Αγγελική Νικολούλη: Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Alpha

Αγγελική Νικολούλη: Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Alpha

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από το κανάλι και λίγο αργότερα η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν.

Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει στο δυναμικό του Alpha σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Για 25η συνεχόμενη χρονιά η δημοσιογράφος θα συνεχίσει να δίνει λύσεις στα μυστήρια μέσα από την εκπομπή της, «Φως στο Τούνελ».

«Ο Alpha ανακοινώνει, με χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά για να αναδείξει και να διαλευκάνει υποθέσεις που αποτελούν σπαζοκεφαλιά για τις Αρχές. Για 25η σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη θα ανάψει το… «Φως στο Τούνελ» και, μαζί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της, θα ξεκινήσει το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης», είναι η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Αγγελική Νικολούλη, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβασε ένα κείμενο στην ιστοσελίδα της εκπομπής “Φως στο τούνελ” κι έστειλε το δικό της μήνυμα για την επόμενη σεζόν.

«Φίλοι μου, βαδίζουμε ολοταχώς για τη νέα τηλεοπτική μας χρονιά στο κανάλι του Alpha. Από Οκτώβρη θα είμαστε πάλι όλοι μαζί στο «Τούνελ», για νέες έρευνες και αποκαλύψεις. Σε αυτήν την δύσβατη διαδρομή προς την αλήθεια, βάζω στην άκρη τον κίνδυνο και τις δυσκολίες. Πορεύομαι στην 25η τηλεοπτική σεζόν, με τη δύναμη που αντλώ από τη δική σας στήριξη και αγάπη. Καμία υπόθεση δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι. Με επιμονή και τόλμη, με βαθιά, διεισδυτική και προσεκτική έρευνα, θα φωτίσουμε μυστήρια… Με σεβασμό στους συγγενείς των αγνοουμένων και θυμάτων αλλά και σε εσάς τους φίλους τηλεθεατές…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα