Αυτή θα είναι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ

Αυτή θα είναι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ
Εξωτερική άποψη του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Eurokinissi

O Γιάννης Δρόσος αναμένεται να είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ. Το επόμενο βήμα στη διαδικασία είναι η ακρόαση των νέων μελών από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ο καθηγητής της Νομικής Γιάννης Δρόσος, αναμένεται να λάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ, την οποία κατείχε ο παραιτηθείς Βασίλης Κωστόπουλος. Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού που διενήργησε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, εκτός από το Γ. Δρόσο, στην ΕΡΤ επιστρέφει ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου,  ως μέλος του ΔΣ με αρμοδιότητα το ραδιόφωνο, ενώ ο δημοσιογράφος Λευτέρης Αρβανίτης αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, την οποία κατείχε ο Γιωργος Θαλασσινός.

Το επόμενο βήμα στη διαδικασία είναι η ακρόαση των 3 μελών από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, κατά την οποία η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να ανεβάσει εκ νέου τους τόνους. Τα τρία υποψήφια μέλη θα προστεθούν στο υφιστάμενο σχήμα το οποίο αποτελείται από τον Χρήστο Λεοντή, πρόεδρο, Αριστοτέλη Μεταξά και Κατερίνα Τσατσαρώνη, μέλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα