Big Brother: Έπεσε στο 13% η τηλεθέαση του 2ου live

Big Brother: Έπεσε στο 13% η τηλεθέαση του 2ου live
Ναταλί Κάκκαβα, Γρηγόρης Γκουντάρας, Ιωάννα Μαλέσκου και Αφροδίτη Γραμμέλη Instagram @grbigbrother

Τα ακριβή ποσοστά τηλεθέασης του "Big Brother" το βράδυ της Παρασκευής (03/09). Τι ποσοστά είχε συγκεντρώσει στην πρεμιέρα.

Το πρώτο live του “Big Brother 2”, μετά την πρεμιέρα της προηγούμενης βδομάδας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (03/09) στον ΣΚΑΙ. Η αγωνία ήταν μεγάλη, καθώς οι συγκάτοικοι θα μάθαιναν τον πρώτο παίκτη που αποχωρεί από το φετινό “Big Brother”, μία μόλις βδομάδα μετά την είσοδό του στο ριάλιτι εγκλεισμού

Υποψήφιοι ήταν η Ελένη Σπανού, ο Μελέτης Γαβαλάς και ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος επιλέχθηκε από τον Ισίδωρο Δούνη, μετά την επανεμφάνιση του τελευταίου στο σπίτι. Υπενθυμίζεται, ότι ο ίδιος είχε αποκαλέσει “ψευτόμαγκα” τον συμπαίκτη του και τον αντάλλαξε με την Σαμάνθα Μίσοβιτς, που ήταν αρχικά υποψήφια.

Οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν πως η Ελένη Σπανού είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το σπίτι, με την ίδια να συγκινείται ιδιαίτερα.

Big Brother: Η τηλεθέαση του Live

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, το βράδυ της Παρασκευής το Live του Big Brother κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό 13,3% στο δυναμικό κοινό και 13% στο σύνολο, ποσοστά, δηλαδή, αρκετά χαμηλά, σε σχέση με εκείνα της πρεμιέρας.

Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση της πρεμιέρας είχε κινηθεί στο δυναμικό κοινό στο 24,4%, ενώ στο σύνολο κοινού δεν είχε ξεπεράσει το 22,4%.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα