Χαρδαβέλας: “Έκανα χημειοθεραπείες και αμέσως μετά, εκπομπή” – Η κόντρα με τη Νικολούλη

Χαρδαβέλας: “Έκανα χημειοθεραπείες και αμέσως μετά, εκπομπή” – Η κόντρα με τη Νικολούλη

Ο Κώστας Χαρδαβέλας μίλησε για την πίεση του ανταγωνισμού, τα προβλήματα της υγείας του, αλλά και για το γάμο του που σε αντίθεση με τις προβλέψεις των φίλων του κράτησε 28 χρόνια

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για τις περιπέτειες που πέρασε με την υγεία του, τον ανταγωνισμό που βίωσε στην καριέρα του, αλλά και για τον γάμο του.

Όπως είπε, δεν σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει την τηλεόραση. “Έχω βγάλει τουλάχιστον δημοσιογράφους”, είπε. Για τη Νικολούλη δήλωσε πως “τρελάθηκε” όταν έφυγε από συνεργάτιδά του και έκανε παρόμοια εκπομπή, αλλά πως τώρα είναι πολύ καλοί φίλοι. “Κάνει σήμερα πολύ καλύτερα την εκπομπή απ’ ό,τι την έκανα εγώ τότε”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, παραδέχθηκε πως έχει κάνει “κίτρινη τηλεόραση”, αναφέροντας την εκπομπή “60 λεπτά χωρίς μοντάζ” στο MEGA το 1992. “Τα νούμερα μου έφεραν τον καρκίνο”, συμπλήρωσε.

“Ήθελα να αποδείξω στον καρκίνο πως θα τον φάω εγώ, γι αυτό μετά τις χημειοθεραπείες έκανα εκπομπή στο Alter. Μου έλεγαν οι γιατροί ότι είμαι τρελός”, δήλωσε για το πρόβλημα της υγείας του.

Για τον τελευταίο γάμο του είπ πως οι φίλοι του πίστευαν πως δεν θα κρατήσει πάνω από ένα χρόνο, αλλά έχει φτάσει στα 28 χρόνια με τη σύζυγό του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα