MasterChef: Συγκλονίζει ο Διονύσης Πρώιος – “Την Ημέρα του Πατέρα πίνω λίγο παραπάνω”

MasterChef: Συγκλονίζει ο Διονύσης Πρώιος – “Την Ημέρα του Πατέρα πίνω λίγο παραπάνω”
Διονύσης Πρώιος

O Διονύσης μίλησε μεταξύ άλλων και για τη φιλία του με το Λάκη Γαβαλά, ενώ δε δίστασε να εξομολογηθεί για την εμπειρία του στη φυλακή

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την απώλεια του γιου του, ο Διονύσης Πρόιος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, με αφορμή της Ημέρα του Πατέρα, την Κυριακή.

“Την προηγούμενη Κυριακή πέρασαν πέντε χρόνια από τη μέρα που “έφυγε” ο γιος μου και με την τότε κοπέλα του κάναμε ένα μικρό “πάρτι”. Δε θέλω να κλάψω… Η Ημέρα του Πατέρα για μένα είναι πολύ άσχημη και είναι οι μέρες που πίνω λίγο παραπάνω”, δήλωσε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος.

Ενώ συνέχισε: “Από τα μεγάλα παράπονά μου στη ζωή είναι ότι δε θα γίνω ποτέ παππούς, γιατί δεν έχω γιο αυτή τη στιγμή. Αλλά αν η ζωή μου φέρει μια γυναίκα κι έναν γιο, εδώ είμαι, με χαρά και αγάπη να το κάνω”.

Τέλος, ο Διονύσης μίλησε και για τη φιλία του με το Λάκη Γαβαλά, ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για την εμπειρία του στη φυλακή: “Με το Λάκη Γαβαλά είμαστε φίλοι χρόνια… Πριν είχα μπει εγώ στη φυλακή και μετά ο Λάκης. Μιλάγαμε πάντα…”, επισήμανε ο Διονύσης Πρώιος.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα