Δομικές αλλαγές για το Epsilon TV

Δομικές αλλαγές για το Epsilon TV

Υπό την ηγεσία του Τζόνυ Καλημέρη ο σταθμός θα αλλάξει προσανατολισμό και τηλεοπτικό περιεχόμενο

Σε δομικές αλλαγές προχωράει το Epsilon TV, ενόψει του ανταγωνισμού της επόμενης σεζόν. Υπό την ηγεσία του Τζόνυ Καλημέρη ο σταθμός θα αλλάξει προσανατολισμό και τηλεοπτικό περιεχόμενο, έχοντας ως πρότυπο το επίπεδο των προγραμμάτων του Mega. Τo Epsilon θέλει να μπει γερά στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό διαμορφώνοντας μια μέα πρόταση

Η «παλιά φρουρά» του σταθμού (Μενιος Φουρθιώτης, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφάνιδου κ.α.) έχουν ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοίκησης. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα θα γίνουν μετά το τέλος της σεζόν, με την ολοκλήρωση των εκπομπών και τη λήξη των συμβολαίων. Τότε θα κριθεί ποια από τα πρόσωπα που σήμερα βρίσκονται στη συχνότητα του Epsilon θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν οριστικά από το κανάλι ανεξάρτητα από την απήχηση των εκπομπών.

Μια ομάδα ανθρώπων έχει ήδη προσεγγίσει τον Φίλιππο Βρυώνη, ο οποίος και φιλοδοξεί να παραμείνει στην αγορά των σταθμών εθνικής εμβέλειας. Η αίτηση της Τηλεοπτικής Ελληνική έχει απορριφθεί από το ΕΣΡ, και η διοίκηση του καναλιού υπέβαλε ένσταση καταθέτοντας τα επιχειρήματα της. Αισιοδοξεί πως θα πείσει τα μέλη του ΕΣΡ, να αλλάξουν την ομόφωνη απόφασή τους. Πάντως ο Φ. Βρυώνης σχεδιάζει να αλλάξει καταρχήν το πρόγραμμα του Extra, αλλά και το όνομά του σε Νέο Κανάλι. Ιδιοκτήτρια εταιρία είναι η Star Ραδιοτηλεοπτική.

Αυτή την Παρασκευή λήγει το καθορισμένο από το νόμο διάστημα για την κατάθεση των ενστάσεων και στη συνέχεια η Αρχή, σε Ολομέλεια θα συνεδριάσει για να λάβει τις αποφάσεις της και να εκδώσει την οριστική λίστα των αδειούχων τηλεοπτικών σταθμών, εθνικής εμβέλειας γενικής στόχευσης. Τον πήχη έχουν περάσει ήδη οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha, Star, ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ και Epsilon, ενώ η διοίκηση του Mega απέφυγε να κατέβει στο διαγωνισμό με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το κανάλι να κλείσει. Επί της διαδικασίας θυμίζουμε η Τηλέτυπος στη συνέχεια κατέθεσε προσφυγή στο ΣτΕ και ο σταθμός λειτουργεί έχοντας κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα επί της απόφαση του ΣτΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα