Η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από τον ΑΝΤ1

Η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από τον ΑΝΤ1

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από τον ΑΝΤ1, έπειτα από 8 χρόνια συνεργασίας. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια μέσω Instagram.

Μετά από 8 χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, η καλλονή παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό κανάλι.

Η Δούκισσα, αν και είχε συμβόλαιο με το κανάλι, έμεινε εκτός τηλεοπτικών προγραμμάτων τη σεζόν αυτή. Έπειτα, ήρθε και η δεύτερη εγκυμοσύνη της, οπότε για εκείνη πρωταρχικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλωμα των παιδιών της, του μικρού Σάββα και του νέου μέλους που πρόκειται να έρθει στην οικογένεια. Επομένως, αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό της που λήγει το καλοκαίρι για την επόμενη σεζόν. 

Την αποχώρησή της επιβεβαίωσε και η ίδια με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου ευχαριστεί τους ανθρώπους με τος οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη. Γράφει χαρακτηριστικά:

"Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του Αντ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! 

Ένα από καρδιάς ευχαριστώ προσωπικά στον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. 

Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα" 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΤ1
SHARE: