Είναι αυτό το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του Mega;

Είναι αυτό το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του Mega;

Με τους περισσότερους δημοσιογράφους και τεχνικούς του καναλιού να προχωρούν σε επίσχεση εργασίας, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων που εκφώνησε την Τετάρτη η Μαρία Σαράφογλου δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο του μεγάλου καναλιού (vid)

Σε ισχύ τίθεται από την Πέμπτη η επίσχεση εργασίας στην οποία έχουν προχωρήσει 42 δημοσιογράφοι του του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοί τους δημοσιογράφοι και τεχνικοί του καναλιού.

Με την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν επί της ουσίας τις συμβάσεις τους με την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και συνεπώς σταματούν να προσέρχονται στην εργασία τους. Σημειώνεται ότι η εταιρία οφείλει δεδουλευμένα πέντε μηνών, ενώ δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι με το κανάλι που έμεινε εκτός διαδικασίας δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής ειδήσεων Μανώλης Καψής στη σύσκεψη της Τετάρτης είπε ότι με 42 δημοσιογράφους μείον είναι σχεδόν αδύνατον να εξακολουθήσει να βγαίνει έστω και ένα δελτίο την ημέρα που προέβαλε ο σταθμός κάθε μεσημέρι.

Ως εκ τούτου, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο του μεγάλου καναλιού...

SHARE: