Επιστολή συμπαράστασης Ψυχάρη στον προφυλακισμένο Κουρή

Επιστολή συμπαράστασης Ψυχάρη στον προφυλακισμένο Κουρή

Αιχμές κατά της διεύθυνσης του Κ. Γιαννίκου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑLTER αφήνει σε επιστολή του ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης. Αναλυτικά η επιστολή του και το σχόλιο Γεωργιάδη

​Επιστολή στήριξης στον Γ. Κουρή έστειλε ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης για την υπόθεση με τα χρέη του ALTER, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι γνώριζαν ότι αφεντικό στον τηλεοπτικό σταθμό ήταν ο Κ. Γιαννίκος.

Η επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Αγαπητέ κύριε Κουρή,

Μου προκάλεσε έκπληξη η πληροφορία ότι έχει κινηθεί εναντίον σου και του υιού σου ποινική δίωξη διότι δήθεν εμποδίσατε τους υπεύθυνους της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού Alter να καταβάλουν τον Φ.Μ.Υ για το έτος 2011.

Όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος, η διαφημιστική αγορά, οι τράπεζες, οι δημόσιες υπηρεσίες και όλοι οι ασχολούμενοι με θέματα Τύπου και Τηλεοράσεως γνωρίζουν ότι ούτε εσύ, ούτε ο υιός σου Ανδρέας, ασχοληθήκατε ποτέ με τη διοίκηση και τη διαχείριση του Alter. Όλοι εμείς οι συναλλασσόμενοι με το Alter, οι οποίοι αγοράζαμε από τον σταθμό αυτόν DVDs και CDs γνωρίζαμε ότι το αφεντικό είναι ο Κώστας Γιαννίκος. Με αυτόν παζαρεύαμε και αυτόν πληρώναμε.

Βεβαίως ένας κακεντρεχής θα έλεγε ότι… καλά να πάθεις αφού εσύ εκγατέλειψες από ετών τον σταθμό στην τύχη του, ο δε υιός σου εγκατέλειψε όλα τα άλλα για να ασχολείται με τη Real News.

Ελπίζω ότι το δικαστήριο θα καταλάβει αμέσως πόσο αφελής είσαι.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Σταύρος Π. Ψυχάρης

Δημοσιογράφος”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Το σχόλιο Γεωργιάδη

“Υπερβολική” χαρακτήρισε την απόφαση για την προφυλάκιση του Γιώργου και του Ανδρέα Κουρή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm.

“Στο ALTER πήγαινα δυο – τρεις φορές την εβδομάδα. Είμαι απολύτως βέβαιος και θα το κατέθετα και ενόρκως ότι ούτε ο Γιώργος, πολύ μάλλον ο Ανδρέας Κουρής δεν είχαν καμία σχέση με τη διοίκηση του καναλιού. Οι αποφάσεις λαμβάνονταν από τον κ. Γιαννίκο”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα