Επιστρέφει η Ραδιοτηλεόραση και θα διανέμεται δωρεάν

Επιστρέφει η Ραδιοτηλεόραση και θα διανέμεται δωρεάν

Το περιοδικό για την τηλεόραση της ΕΡΤ επανακυκλοφορεί έπειτα από τεσσερισήμισι χρόνια

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, το ιστορικό περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» επανακυκλοφορεί! Ανανεωμένο, σε μορφή freepress, θα διατίθεται κάθε Παρασκευή δωρεάν σε σταθμούς του μετρό, του ηλεκτρικού, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και σε άλλους χώρους διάθεσης freepress, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, κάθε εβδομάδα, θα αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ.

Το περιοδικό είχε αναστείλει την κυκλοφορία του το καλοκαίρι του 2013, όταν και η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ αποφάσισε αιφνιδίως να κλείσει τη ΕΡΤ. Παρά το γεγονός πως η κρατική τηλεόραση επέστρεψε στους δέκτες μας δύο χρόνια μετά, δεν συνέβη το ίδιο με το περιοδικό.

Το περιοδικό θα προβάλλει τα προγράμματα και τις δράσεις της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, θα αναδεικνύει τον πλούτο του Αρχείου της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα θα είναι στυλοβάτης και αρωγός του πολιτισμού και του κοινωνικού ιστού.

Με 16 σελίδες πλούσιες σε ρεπορτάζ, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά και κοινωνικά θέματα, συνεντεύξεις καλλιτεχνών, συγγραφέων, προτάσεις για σειρές και ταινίες της εβδομάδας, ραδιοφωνικά νέα και πολλά άλλα, πάντα με σεβασμό στην ποιοτική ψυχαγωγία και ενημέρωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΤ
SHARE:

24Media Network