Φιλί ζωής από το ΣτΕ στο MEGA

Φιλί ζωής από το ΣτΕ στο MEGA
Η πινακίδα του σταθμού στα κτίρια του τηλεοπτικού σταθμού Mega eurokinissi

Συνεχίζει να εκπέμπει το κανάλι ως τις 4 Μαΐου, όταν και θα εκδικαστεί η προσφυγή του, μαζί με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς κατά της προκήρυξης των τηλεοπτικών αδειών

Παραμένει σε λειτουργία το Mega με νέα απόφαση του ΣτΕ. Η ισχύς της 18/2018 απόφασης του ΕΣΡ αναστέλλεται με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, μέχρι να εκδικαστεί η κύρια προσφυγή της τηλεοπτικής εταιρείας.

Το ΕΣΡ με ψήφους 6 υπέρ και 3 κατά είχε αποφανθεί, στις 13 Μαρτίου, πως ο τηλεοπτικός σταθμός δεν είχε δικαίωμα εκπομπής.

Εφόσον η εταιρεία με απόφαση των μετόχων της δεν είχε λάβει μέρος στον τελευταίο διαγωνισμό για τις άδειες εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου και σύμφωνα με το ΕΣΡ “υπαγόταν στην ρύθμιση του άρθρου 28 παρ. 10 του Ν.4496/2017, η Αρχή «υποχρέωνε» την Τηλέτυπος «να τερματίσει την λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού» Mega.

Υπενθυμίζεται πως η Τηλέτυπος έχει προσφύγει και κατά της προκήρυξης των τηλεοπτικών αδειών και η αίτησή της, μαζί με εκείνες των υπολοίπων σταθμών θα συζητήσει στην Ολομέλεια του ΣτΕ στις 4 Μαΐου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα