Γιατί δεν κυκλοφόρησε η Ελευθεροτυπία

Γιατί δεν κυκλοφόρησε η Ελευθεροτυπία

Δεν κυκλοφόρησε σήμερα η "Ελευθεροτυπία"

Σε νέες περιπέτειες εισέρχεται και πάλι η πολύπαθη "Ελευθεροτυπία" καθώς η εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα.

Όπως δημοσιεύει το "Ποντίκι", μέχρι αργά χθες το βράδυ υπήρξε έντονη σύγκρουση μεταξύ του εκδότη  Χάρη Οικονομόπουλου και συντακτών της εφημερίδας καθώς ο πρώτος ετοίμαζε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Ένωσης Συντακτών ενώ αργά το βράδυ η δικαιολογία που δινόταν για τη μη έκδοση ήταν ότι δεν υπήρχε χαρτί γιατί δεν είχε πληρωθεί ο προμηθευτής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας Βαγγέλης Δεληπέτρος επιχειρούσε να έλθει σε επαφή με συντάκτες γύρω στις 12:30 το βράδυ προκειμένου να εκδοθεί η εφημερίδα .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκδότης της Ελευθεροτυπίας Χάρης Οικονομόπουλος είχε δεσμευτεί στην ΕΣΗΕΑ για εξόφληση των οφειλών προς τους εργαζόμενους σήμερα Τρίτη και αναζητούσε αφορμή να προκαλέσει κρίση καθώς δεν είχε σκοπό να τηρήσει τη συμφωνία.

H αντίδραση της εφημερίδας με ανάρτηση της στο site της:

"Εκτάκτως σήμερα η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ μόνο στο enet.gr λόγω τεχνικού προβλήματος. Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει αύριο, Τετάρτη, κανονικά στα περίπτερα".

SHARE:

24Media Network