Η 'Μηχανή του Χρόνου' στο δίκτυο της 24MEDIA

Η 'Μηχανή του Χρόνου' στο δίκτυο της 24MEDIA

Mε τη μεγάλη οικογένεια της 24MEDIA συνεργάζεται από την 1η Ιουνίου η Μηχανή του Χρόνου, ενισχύοντας περαιτέρω τα ειδησεογραφικά brands

Στο πλαίσιο ανάπτυξης της η 24MEDIA, από 1η Ιουνίου 2016, διευρύνει την συνεργασία με το site mixanitouxronou.gr που ενισχύει το δίκτυο του Ομίλου περαιτέρω με ένα ισχυρό ειδησεογραφικό brand.

Η  « Μηχανή του Χρόνου» που διευθύνουν ο Χρίστος Βασιλόπουλος και ο Δημήτρης Πετρόπουλος αποτελεί ένα ενημερωτικό site το οποίο ερευνά σημαντικά γεγονότα από το παρελθόν, παρουσιάζει άγνωστες πλευρές από την ζωή ανθρώπων που αξίζει να γνωρίζουμε τα έργα και τις ημέρες τους με έμφαση την ιστορία και τον πολιτισμό.

Μέχρι σήμερα η δημοσιογραφική ομάδα έχει παρουσιάσει στην τηλεόραση περισσότερα 250 ντοκιμαντέρ. Έχει λάβει το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για την προαγωγή της Δημοσιογραφίας και στην Κύπρο έχει αναδειχθεί δύο φορές καλύτερη τηλεοπτική εκπομπή. Στο διαδίκτυο, στόχος είναι να παρουσιάζει σε 24ωρη βάση, πρωτότυπα δημοσιογραφικά θέματα και έρευνες χωρίς χρονικούς περιορισμούς και γεωγραφικές δεσμεύσεις. Στα δύο χρόνια λειτουργίας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου και δυναμικού κοινού.

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA, δήλωσε: “Κάθε φορά που υποδεχόμαστε ένα νέο brand στην μεγάλη οικογένεια της 24MEDIA η χαρά μας είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο οικείο, αγαπητό και δημοσιογραφικά έμπιστο όπως η Μηχανή του Χρόνου. Αναπτυσσόμαστε και εξελισσόμαστε, με τα καλύτερα συστατικά, πάντα με γνώμονα τα ενδιαφέροντα του αναγνωστικού μας κοινού”.

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν και οι εκδότες της Μηχανής του Χρόνου για τη συνεργασία, που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο το Brand τους και τους δημοσιογραφικούς τους στόχους.

SHARE:

24Media Network