Η μπάλα στην ΕΡΤ 'τσάκισε' σε τηλεθέαση το YFSF του ΑΝΤ1

Η μπάλα στην ΕΡΤ 'τσάκισε' σε τηλεθέαση το YFSF του ΑΝΤ1

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ήρθε σαν την άνοιξη (παρότι καλοκαίρι) για τα νούμερα τηλεθέασης της δημόσιας τηλεόρασης. Ισχυρό πλήγμα στο τηλεοπτικό show μεταμφιέσεων του ANT1

Το βράδυ της Κυριακής, 12 Ιουνίου, δεν ήταν ένα βράδυ όπως όλα τα άλλα. Είχε μπάλα... ο αγώνας της Γερμανίας με την Ουκρανία τράβηξε τα βλέμματα των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα το show μεταμφιέσεων της τηλεόρασης του ANT1 να υποστεί ανώμαλη προσγείωση στους πίνακες της τηλεθέασης.

Ο ΑΝΤ1 διατηρούσε όλα τα βράδια του Κυριακής με χαρακτηριστική άνεση τα "πρωτεία" αφήνοντας τον ανταγωνισμό πολύ πίσω και αγγίζοντας τηλεθεάσεις που ανά περίπτωση άγγιζαν και το 40%. Μέχρι που μπήκε στη μάχη η μπάλα. Ο αγώνας της πρωταθλήτριας κόσμου Γερμανίας με την Ουκρανία έκανε τους τηλεθεατές να γυρίσουν στην ΕΡΤ και τον ΑΝΤ1 να υποχωρήσει.

Συγκεκριμένα ο αγώνας Γερμανία - Ουκαρνία σημείωσε τηλεθέαση 28,7% στο γενικό σύνολο και 28,3% στις ηλικίες 15-44, με το YFSF να ακολουθεί με 24,5% και 24,8% αντίστοιχα. Και να φανταστείτε πως δεν έχουμε ακόμη μπει στην τελική φάση του Euro.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση, Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network