Η Βουλή του Μένιου, το έπος του Ναδάλ, λίγο Παπαρατσένκο και κάτι τσίγκινα

Η Βουλή του Μένιου, το έπος του Ναδάλ, λίγο Παπαρατσένκο και κάτι τσίγκινα

Μια πρόταση μομφής με πολύ Φουρθιώτη, η πιο συγκλονιστική δολοφονία, η φτώχεια του Mark, η τράτα του Bezos και προγεννητική για τινέιτζερς. Η Μίνα Μπιράκου σχολιάζει όλα όσα ζήσαμε αυτή την εβδομάδα στο νέο επεισόδιο του podcast "Been There Done That".

Προγεννητική αγωγή σε τινέιτζερς, μια πρόταση μομφής με πολύ Φουρθιώτη, λίγο Παπαρατσένκο και κάτι τσίγκινα και μια συγκλονιστική δολοφονία ήταν στο επίκεντρο της εβδομάδας.

Ατάκες επεισοδίου: 

«Αν γίνεσαι gay επειδή η έγκυος μάνα σου ήθελε παιδί του άλλου φύλου όπως λέει η Προγεννητική Αγωγή, δεν πρέπει να υπάρχει straight γυναίκα σε Κρήτη και σε Μάνη».

«Τελειώνουν τα μέτρα καθήμενων, μουσικής και ωραρίου στη διασκέδαση, άντε τώρα να ξαναβρίσκω δικαιολογίες γιατί δεν μπορώ να βγω».

«Αν δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τι σημαίνει πληθωρισμός, πλήρωσε ΔΕΗ, πετρέλαιο, σούπερ μάρκετ και βενζίνη και δες τον λογαριασμό σου. Έτοιμο το MBA».

«Με τόσο όγκο πληροφοριών που βομβαρδίζεται συνέχεια το κεφάλι μας πρέπει να βγει σύστημα Marie Kondo εγκεφάλου, αλλιώς το βλέπω να καίγεται το motherboard».

«Ο Nadal δεν παραδίδει μόνο μαθήματα συγκλονιστικού τένις, αλλά και αθλητικού ήθους σε μια νεότερη γενιά τενιστών πολύ ανυπόμονη και κακομαθημένη».

«Οι προβλέψεις για τον τουρισμό λένε ότι φέτος θα πάμε για ρεκόρ επισκεπτών και μπράβο μας. Βρείτε μου τώρα μια βραχονησίδα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα