Καβγάς Βαρουφάκη- Στραβελάκη για το περιστατικό στην Αίγινα

Καβγάς Βαρουφάκη- Στραβελάκη για το περιστατικό στην Αίγινα
glomex

Έντονη αντιπαράθεση στην πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ μεταξύ του Γιάνη Βαρουφάκη και του Νίκου Στραβελάκη με αφορμή το περιστατικό στην Αίγινα.

Άναψαν τα αίματα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ όπου ήταν καλεσμένος ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 κλήθηκε να απαντήσει για το περιστατικό στην Αίγινα, όπου σύμφωνα με καταγγελίες του δημάρχου μετέβη στο νησί και αρνήθηκε να επιδείξει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγγραφα μετακίνησης στους λιμενικούς επικαλούμενος τη βουλευτική του ιδιότητα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αντέκρουσε τις καταγγελίες του δημάρχου και κατήγγειλε την κυβέρνηση για “λάσπη” εναντίον του ωστε να μην συζητηθεί η κριτική που άσκησε στον υπουργό Οικονομικών στη Βουλή, για τις αποφάσεις του Eurogroup.

“Ψεύδονται ασυστόλως όσοι λένε ότι δεν μου έγινε έλεγχος” είπε ο κ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε οτι έχει ζητήσει απο το προεδρείο της Βουλής να γίνονται οι συνεδριάσεις μέσω τηλεδιασκέψεων αλλά το αίτημά του δεν έχει γίνει δεκτό και ως εκ τούτου αναγκαστικά μετέβη απο την Αίγινα στην Αθήνα.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 διαφώνησε με τους παρουσιαστές σχετικά με την ερμηνεία του νόμου για τις μετακινήσεις των βουλευτών. 

Ο Γιάνης Βαρουφακης κατηγόρησε τα τηλεοπτικά κανάλια, μεταξύ των οποίων και τον ΣΚΑΙ, για λασπολογία και για προσπάθεια να μην συζητείται η τοποθέτησή του στη Βουλή.

Ο Νίκος Στραβελάκης αντέδρασε λέγοντας οτι το δελτίο ειδήσεων του σταθμού παρουσίασε και τις δύο απόψεις γύρω από το περιστατικό στην Αίγινα, χωρίς περαιτέρω σχόλια.

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε έντονο ύφος με εκατέρωθεν βολές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα