Κυκλοφόρησε το Apartments 2021

Κυκλοφόρησε το Apartments 2021
Apartment 2021

Δέκα έξι από τις πιο πρόσφατες διαμορφώσεις διαμερισμάτων στον κόσμο, στην 15η δίγλωσση έκδοση του Apartments 2021.

Η 15η δίγλωσση έκδοση του Apartments παρουσιάζει 16 από τις πιο πρόσφατες διαμορφώσεις διαμερισμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.

apartment

 

Διανύοντας περίοδο σημαντικών αλλαγών και αναθεωρήσεων, οι οποίες αγγίζουν και τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε την αρχιτεκτονική, βλέπουμε στα σύγχρονα παραδείγματα να αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο η σημασία του εσωτερικού «ζωτικού» χώρου, στον αντίποδα της ιδιαίτερα δημοφιλούς ανοιχτής διάταξης. Αναδύεται η ανάγκη για ιδιωτικότητα, ακουστική άνεση και απομόνωση, με προσαρμόσιμες λειτουργικές ενότητες που θα καθορίζονται έξυπνα και ανθρωποκεντρικά, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και όχι μόνο σύμφωνα με τις επικρατούσες τάσεις.

apartment

 

Στην παρούσα έκδοση, τα επιλεγμένα διαμερίσματα βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα, το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, τη Γαλλία και την Ουκρανία. Το τεύχος περιλαμβάνει επίσης δύο πολύ ενδιαφέρουσες, αποκλειστικές συνεντεύξεις: οι σχεδιαστές Ron Arad (Ηνωμένο Βασίλειο) και Paola Navone (Ιταλία) μιλούν σε πρώτο πρόσωπο, τόσο για την πρόσφατη δουλειά τους όσο και για τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει κατά τη διάρκεια της μεγάλης καριέρας τους.

apartment

 

Το Apartments είναι ετήσια διεθνής έκδοση του περιοδικού ek και διατίθεται στις παρακάτω χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Iταλία, Βέλγιο, Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, Κατάρ, Λίβανο, Μπαχρέιν, Ομάν, Κίνα, Ινδία, Ταϊβάν, Κορέα και Σιγκαπούρη.

apartment

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα