'Με αρετή και τόλμη'. Επιστρέφει στις οθόνες μας

'Με αρετή και τόλμη'. Επιστρέφει στις οθόνες μας

Η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων επιστρέφει στους δέκτες μας και ειδικότερα στην ΕΡΤ1, με την Αλεξία Τασούλη και τη Βίκυ Παπαλουκά

Η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων "Με αρετή και τόλμη" επιστρέφει στην ΕΤ1 από την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 11.30, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου στο Πεντάγωνο.

Οι πρώτες εκπομπές έχουν γυριστεί στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού STAR.

Την εκπομπή θα παρουσιάζουν η Αλεξία Τασούλη και η Βίκυ Παπαλουκά, σε σκηνοθεσία του Τάσου Μπιρσίμ, ο οποίος αφιλοκερδώς συμμετέχει στη νέα προσπάθεια, ενώ αρχισυντάκτης θα είναι ο Τάσος Ζορμπάς.

ADVERTISING

Η εκπομπή θα παρουσιάζει τις δράσεις των Γενικών Επιτελείων, μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, τη ζωή στελεχών τους, τη δράση του υπουργείου, συνεντεύξεις ξένων αξιωματούχων και ιστορικά στοιχεία.

Το κόστος της δεν θα ξεπερνά τις 25-30.000 ευρώ ετησίως, ενώ το 2014, οπότε έπεσε το "μαύρο" στην ΕΡΤ, στοίχιζε 120.000 ευρώ ετησίως. Σκοπός είναι να μην επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του υπουργείου από τον προϋπολογισμό της εκπομπής, την οποία στελεχώνουν άτομα που ανήκουν στη δύναμη του υπουργείου. Στόχος είναι η εκπομπή να γυρίζεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά την προμήθεια των αναγκαίων μέσων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι το υλικό αποτελεί ιδιοκτησία των Ενόπλων Δυνάμεων, θα παραμένει εδώ και θα ελέγχεται από τα Επιτελεία πριν δημοσιοποιηθεί. Όπως πρόσθεσε, το υπουργείο έχει έρθει σε επαφή με ιδιωτικά κανάλια και περιφερειακούς σταθμούς για την αναμετάδοση της εκπομπής σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΤ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΠΟΣΠΕΡΤ σε ΕΡΤ: Στάση εργασίας κάθε φορά που θα προβάλλεται η Χρυσή Αυγή

Στάσεις εργασίας ξεκινούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

'Πόλεμος' ΕΡΤ - ΝΔ για τους σχολιαστές στα δελτία ειδήσεων

SHARE:

24Media Network