MEGA: H επιστολή αγωνίας των εργαζομένων

MEGA: H επιστολή αγωνίας των εργαζομένων
Demonstration by laid off employees of Mega Channel TV station, outside its headquarters, in Athens, on Dec. 29, 2015 / Mega Channel , , 29 , 2015 SOOC

Όπως αναφέρουν συνεχίζουν να εργάζονται απλήρωτοι επιδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για την ομαλή λειτουργία του καναλιού

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον εργαζομένων και σταθμού όσον αφορά το τηλεοπτικό κανάλι MEGA, καθώς μετά από αρκετές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Τηλέτυπος ΑΕ δεν έχει βγει λευκός καπνός για το αν οι μέτοχοι θα συμπράξουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Το επόμενο και χειρότερο σενάριο για το κανάλι θα είναι να καταλήξει στη διαχείριση των δανειστριών τραπεζών του. Οι εργαζόμενοι του σταθμού, οι οποίοι είναι απλήρωτοι για αρκετό διάστημα, εξέδωσαν σήμερα επιστολή, στην οποία σημειώνουν ότι με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να εργάζονται απλήρωτοι, επιδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για την ομαλή λειτουργία του καναλιού. Επίσης, ζητούν άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικά, η επιστολή των τεχνικών και των δημοσιογράφων του MEGA έχει ως εξής:

«Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του MEGA συνεχίζουν να εργάζονται, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση διαρκούς προσφοράς στην ενημέρωση, παρά το γεγονός ότι δεν αμείβονται εδώ και αρκετές εβδομάδες. Με αυτόν τον τρόπο επιδεικνύουν εμπράκτως την απόφασή τους να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, παρά το γεγονός ότι έχει διακοπεί η χρηματοδότηση του MEGA, λόγω εμπλοκής μεταξύ των μετόχων και των τραπεζών. Ως αποτέλεσμα, οι τράπεζες δέσμευσαν τους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ. Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του MEGA αναμένουν άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες, καθώς και να αποκαταστήσουν χωρίς καθυστέρηση την ομαλή εξόφληση της μισθοδοσίας, διευθετώντας και τις οφειλές που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα