Mega: Σήμερα ο πλειστηριασμός – Στο σφυρί η ταινιοθήκη, η ακίνητη περιουσία και το σήμα του σταθμού

Mega: Σήμερα ο πλειστηριασμός – Στο σφυρί η ταινιοθήκη, η ακίνητη περιουσία και το σήμα του σταθμού
Στιγμιότυπο από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA Eurokinissi

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον "θησαυρό" του Mega Channel. Σήμερα ανοίγουν οι φάκελοι. Ποιοι είναι οι βασικοί διεκδικητές.

Σήμερα ο πλειστηριασμός για την ταινιοθήκη του Mega. Μέχρι τις 11 το πρωί, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει τις δεσμευτικές προσφορές τους για την «Ομάδα Ενεργητικού Α’», που είναι η ακίνητη περιουσία του Mega, την «Ομάδα Ενεργητικού Β’», δηλαδή τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού, όπως η ταινιοθήκη του, το σήμα «Mega», οι τίτλοι που έχει κατοχυρώσει, το αρχείο ειδήσεων, τα μηχανήματα και τα χρέη του καναλιού.

Ενδιαφέρον αναμένεται να εκδηλώσουν η Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και οι κ.κ. Βαρδινογιάννης, Κυριακού και Σαββίδης.

Θυμίζουμε ότι το Mega εξέπεμψε για πρώτη φορά, στις 15:00, της 20ης Νοεμβρίου 1989 και το σήμα του “έπεσε” στις 02:00 της 28ης Οκτωβρίου 2018 από τη DIGEA.

Λίγες ημέρες μετά, διεκόπη η εκπομπή του σταθμού και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και η μετάδοσή του συνεχίστηκε διαδικτυακά.

Tο Mega έχει στην ταινιοθήκη του ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Οι παρακάτω είναι οι πιο αγαπημένες των αναγνωστών του News 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα