Νατάσα Γιάμαλη: Το συγκινητικό “αντίο” στο Kontra Channel πριν τη “μετακόμιση” στο MEGA

Διαβάζεται σε 2'
Νατάσα Γιάμαλη
Νατάσα Γιάμαλη MEGA

Συγκινημένη η δημοσιογράφος Νατάσα Γιάμαλη στο “αντίο” της σε συναδέλφους, συνεργάτες και τηλεθεατές του καναλιού.

Την τελευταία της εκπομπή παρουσίασε την Πέμπτη η Νατάσα Γιάμαλη στο Kontra Channel. Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της εμφανώς συγκινημένη, πριν κάνει το νέο της βήμα μέσω του Mega.

Συγκεκριμένα, είπε:

Πέντε χρόνια σε αυτή τη δύσκολη βάρδια δεν μπαίνουν εύκολα σε λέξεις και δεν βρίσκουν εύκολα επίλογο. Μόνο ευχαριστώ θέλω να πω κλείνοντας, ευχαριστώ το Kontra Channel και τον Ανδρέα Κουρή που με πίστεψαν πριν πέντε χρόνια και μου εμπιστεύτηκαν τη δυνατή και δύσκολη ζώνη. Τότε ήμουν μια επιλογή έξω από το κουτί. Ανδρέα ευχαριστώ για την ευκαιρία. Νομίζω πήγαμε καλά. Ευχαριστώ κάθε άτομο που συνεργαστήκαμε για να βγει αυτή η εκπομπή, τεχνικούς και δημοσιογράφους για να βγει αυτή η βάρδια.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια μάθαμε πολλά, εγώ τα περισσότερα. Κατασταλάξαμε στο είδος της δημοσιογραφίας που θέλουμε να υπηρετούμε, μια δημοσιογραφία που δίνει φωνή στην κοινωνία, που μεροληπτεί υπέρ των ευάλωτων… Ενοχλήσαμε κιόλας και για εμάς αλλά και για μένα το να ενοχλώ είναι παράσημο… Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ για την αγάπη, ήταν σπουδαίο το ταξίδι και θα τα ξαναπούμε. Χαλάλι το ξενύχτι, χαλάλι και το ότι πέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δει καμία δύση ηλίου με τους ανθρώπους μας. Καλό ξημέρωμα σε όλους, εις το επανιδείν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα