Η Νατάσα Γιάμαλη και επίσημα στο MEGA

Διαβάζεται σε 2'
Νατάσα Γιάμαλη
Νατάσα Γιάμαλη MEGA

Την ένταξη της Νατάσας Γιάμαλη στο δυναμικό του MEGA ανακοίνωσε και επίσημα ο τηλεοπτικός σταθμός. Η επίσημη ανακοίνωση.

Νέα τηλεοπτική στέγη για τη Νατάσα Γιάμαλη, η οποία μετά από χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra 24, ανήκει πια στο δυναμικό του MEGA.

Με επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι καλωσόρισε την παρουσιάστρια στο δυναμικό του, δίνοντας παράλληλα και μία μικρή γεύση για τα νέα της καθήκοντα, τα οποία φυσικά αφορούν την ενημερωτική ζώνη του σταθμού.

Νατάσα Γιάμαλη: Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

Το MEGA υποδέχεται την Αναστασία Γιάμαλη στο δυναμικό του.

Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό ‘στίβο’ του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ.

Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχη στον ‘αγώνα’ της ενημέρωσης, καθώς αναδεικνύει κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Η Αναστασία Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος και σχολιάστρια. Έχει έντονη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων εκφράζει τη γνώμη και τις θέσεις της. Αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο, ότι διαισθάνεται τον ‘παλμό’ της κοινωνίας και συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής.

Υπηρετεί με σεβασμό και προωθεί τη δημοσιογραφία τόσο με την παρουσία της στα παραδοσιακά Μέσα Ενημέρωσης όσο και με τη χρήση των νέων διαύλων επικοινωνίας με τον κόσμο.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν.

Νατάσα Γιάμαλη
Νατάσα Γιάμαλη MEGA

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα