Ο Γιάννης Τριάντης στο News 24/7

Ο Γιάννης Τριάντης στο News 24/7
Γιάννης Τριάντης

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Τριάντης αρθογραφεί στο News 24/7, παίρνοντας κριτική θέση για τις εξελίξεις στην πολιτική και οικονομική σκηνή της χώρας.

Η 24MEDIA καλωσορίζει τον έγκριτο δημοσιογράφο και συγγραφέα Γιάννη Τριάντη, που εντάσσεται στο δυναμικό του ειδησεογραφικού brand News 24/7, στα πλαίσια της στρατηγικής συνεχούς ενίσχυσής του με καταξιωμένους δημοσιογράφους.

Ο Γιάννης Τριάντης αρθρογραφεί στο News 24/7, παίρνοντας ξεκάθαρη και κριτική θέση για τις εξελίξεις στην πολιτική και οικονομική σκηνή της χώρας.

Ο Γιάννης Τριάντης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Σπούδασε στη Νομική Θεσσαλονίκης και είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος από το 1983. Εργάστηκε σε αρκετές εφημερίδες (“Ελευθεροτυπία”, “Παρόν”) και σε αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (πολιτικές και μουσικές εκπομπές) ενώ διετέλεσε διευθυντής στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά. Επίσης, συνεργάστηκε με αρκετά περιοδικά. Έχει εκδώσει ένα βιβλίο και ετοιμάζεται να εκδώσει ακόμα δύο.

Το NEWS 24/7 συνεχίζει την πορεία ανάπτυξης με πρωτογενές και ποιοτικό περιεχόμενο στο κέντρο της ενημέρωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα