Ο Λ. Λαζόπουλος διαδηλώνει στην Κομοτηνή κατά της "μικρής ΔΕΗ" και της κυβέρνησης

Ο Λ. Λαζόπουλος διαδηλώνει στην Κομοτηνή κατά της "μικρής ΔΕΗ" και της κυβέρνησης

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της "μικρής ΔΕΗ" στην Κομοτηνή, έδωσε το παρών ο Λάκης Λαζόπουλος. Τι δήλωσε για την κυβέρνηση (vid)

Στην Κομοτηνή βρέθηκε το Σάββατο (28/06) ο Λάκης Λαζόπουλος, προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του οποίου υπήρξε φοιτητής. Δεν περιορίστηκε όμως σ' αυτό, αφού πήρε μέρος και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης, κατά της "μικρής ΔΕΗ", εξαπολύοντας παράλληλα, επίθεση στην κυβέρνηση.

Ο γνωστός σατιρικός κωμικός ενημερώθηκε για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Κομοτηνής της ΔΕΗ, ο οποίος περιλαμβάνεται στο προς πώληση πακέτο του σχετικού νομοσχεδίου και έσπευσε να στηρίξει τον αγώνα τους.

"Η ανάπτυξη έρχεται μέσα από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και όχι μέσα από την εκποίησή της" δήλωσε ο κ. Λαζόπουλος, εκφράζοντας την άποψη ότι η κυβέρνηση έχει ορατή ημερομηνία λήξης ενώ της καταλόγισε: "ανόητες ενέργειες λίγο πριν τα παρατήσουν στη μέση του δρόμου". Προέβλεψε, επίσης ότι οι κυβερνώντες "θα βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων".

Παράλληλα, ο κ. Λαζόπουλος τόνισε για μία ακόμη φορά πως "το δημόσιο χρέος είναι φτιαχτό, είναι χρέος των τραπεζών και οι Έλληνες δεν έχουν καμία υποχρέωση να διασώσουν τις τράπεζες".

Πληροφορίες από inkomotini.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λαζόπουλος στην Κομοτηνή

SHARE:

24Media Network