O Nίκος Σταμπολίδης και ο Λάμπρος Φισφής στον News 24/7 στους 88,6

O Nίκος Σταμπολίδης και ο Λάμπρος Φισφής στον News 24/7 στους 88,6

Ο χαρισματικός διευθυντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και ένας από τους πιο διαδραστικούς εκπροσώπους της stand up comedy στην Ελλάδα στον News 24/7 στους 88,6.

Ο χαρισματικός διευθυντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και παθιασμένος ανασκαφέας της αρχαίας Ελεύθερνας Νίκος Σταμπολίδης είναι προσκεκλημένος σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, στην εκπομπή Πεζοί στον Αέρα, στον NEWS 24/7 στους 88,6. Με αφορμή τη μεγάλη έκθεση στο μουσείο με τίτλο «Κρήτη. Αναδυόμενες Πόλεις: Άπτερα ― Ελεύθερνα ― Κνωσός. Τρεις αρχαίες πόλεις ζωντανεύουν», που φέρνει για πρώτη φορά στο φως πλήθος ευρημάτων, ο καθηγητής Αρχαιολογίας συζητά με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη για τις προοπτικές της επανεκδίκησης των Γλυπτών του Παρθενώνα μετά το Brexit και για την προέλευση της λέξης Μακεδόνας.

Στις 3.μ.μ , ο Λάμπρος Φισφής, ένας από τους πιο διαδραστικούς εκπροσώπους της stand up κωμωδίας στην χώρα μας, θα απαντήσει σε όλα τα τα ερωτήματά μας για το είδος: Γελάνε οι έλληνες εύκολα; Γελάνε με ό,τι γελάει οι ξένοι θεατές; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η κωμωδια;

 

Πεζοί στον Αερα, σήμερα 2-4μ.μ., στους 88,6.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα