Επίθεση στα γραφεία του “Πρώτου Θέματος”

Επίθεση στα γραφεία του “Πρώτου Θέματος”
Εικόνα από επίθεση αγνώστων στα γραφεία του "Πρώτου Θέματος" τον Απρίλιο του 2016 Eurokinissi

Η επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" αποδοκιμάστηκε άμεσα από τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” έκαναν το Σάββατο το απόγευμα στο Μαρούσι αντεξουσιαστές.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής οι εμπλεκόμενοι έγραψαν συνθήματα με σπρέι κατά της σύλληψης του αναρχικού Πολύκαρπου Γεωργιάδη.

Την επίθεση καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφέροντας: “Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Κάθε ενέργεια εναντιον της ελευθερίας του Τύπου και εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό, γιατί η δημοκρατία στην Πατρίδα μας είναι ισχυρή. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη”.

«Επιθέσεις όπως αυτή που δέχθηκε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στρέφονται κατά της ελευθεροτυπίας, της ελευθερίας της έκφρασης και της Δημοκρατίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προσθέτοντας ότι «η καταδίκη τέτοιων επιθέσεων είναι αυτονόητη».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης. Περαιτέρω επισημαίνει ότι «τέτοιες πρακτικές στρέφονται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου, της ελευθερίας της άποψης και της γνώμης, εναντίον της Δημοκρατίας και δεν χωράνε στην Ελλάδα του 2020».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα