Όλη η Ελλάδα στο Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου

Όλη η Ελλάδα στο Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου
ALPHA/Ι. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με εντυπωσιακές επιδόσεις επέστρεψε στην prime time ζώνη της Τρίτης η εκπομπή του ηθοποιού που σάρωσε στον πίνακα τηλεθέασης και εξαφάνισε τον ανταγωνισμό

Μπορεί το Αλ Τζαντίρι Νιούς του Λάκη Λαζόπουλου να έχει γίνει special event στο πρόγραμμα του Alpha, αφού δεν προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε φορά όμως που επιστρέφει οι τηλεθεατές το αποθεώνουν.

Η σατιρική εκπομπή της τηλεόρασης της Κάτζας καθήλωσε 1 στους 2 τηλεθεατές που βρίσκονταν μπροστά από ανοικτούς δέκτες το βράδυ της Τρίτης και έτσι μάζεψε όλο το "χαρτί" της τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα το "Τσαντίρι" σημείωσε μέσο όρο 47,6% στο γενικό σύνολο, ενώ ανά τέταρτα το νούμερο άγγιξε το 53,4%. Σε ό, τι αφορά το δυναμικό κοινό (ηλικίες 15-44), η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 45,1% με το υψηλότερο τέταρτο να φτάνει το 53,4%.

Όπως είναι φυσικό τα υπόλοιπα προγράμματα παρέμειναν πολύ πίσω σε όλη τη διάρκεια προβολής της εκπομπής, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως το MEGA επέλεξε χτες να μην προβάλει νέο επεισόδιο από τη σειρά "Εθνική Ελλάδος", αλλά επανάληψη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Είναι η Eurovision το ένοχο μυστικό των Ελλήνων τηλεθεατών;

20 εκπομπές να μαγειρεύουν στην TV. Μήπως είναι πολλές;

SHARE:

24Media Network