Παπαγεωργίου vs Σκορδά: Τα 30.000 ευρώ και η απάντηση του Alpha για “fake news”

Παπαγεωργίου vs Σκορδά: Τα 30.000 ευρώ και η απάντηση του Alpha για “fake news”
Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Φαίη Σκορδά instagram

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε -κατά λάθος- στον αέρα το ποσό που λαμβάνει μηνιαίως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η απάντηση του Alpha την διαψεύδει κατηγορηματικά.

Μεγάλη συζήτηση έχει δημιουργηθεί κατά τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την αμοιβή που λαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Για το ποσό των 30.000 ευρώ το μήνα ως αμοιβή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έκανε λογο στον τηλεοπτικό αέρα, το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά.

“Εσύ δεν έλεγες τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα, πόσο μας είχες πει, 30.000 ευρώ το μήνα;” είπε η Φαίη Σκορδά, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον παρουσιαστή να αναφέρει πως της το είπε εκτός αέρα…

Μια μέρα αργότερα, ο Alpha παίρνει θέση και απαντά στο Πρωινό του ΑΝΤ1, κάνοντας λόγο για “fake news”.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Έλα χαμογέλα”, ο Alpha τονίζει ότι το ποσό που λαμβάνει η παρουσιάστρια και πρώην κριτής του GNTM δεν είναι σε καμιά περίπτωση αυτό και ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση.

“Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι μια κατηγορηματική διάψευση ως προς το ύψος του ποσού, δεν είναι πουθενά εκεί κοντά. Νομίζω ότι έχει γίνει μια παρανόηση στην εκπομπή, έχω αυτή την αίσθηση και την πληροφορία. Είχαν αυτό το ποσό κατά νου για κάποιο άλλο πρόσωπο που συζητούσε πέρσι με τον Alpha και τελικά δεν έκλεισε”, τόνισε δημοσιογράφος του OPEN, επικαλούμενη ανακοίνωση του καναλιού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα