Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν περνούσα καλά στο GNTM - Κάνουμε μονοψήφια νούμερα στο "Pop Up"

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν περνούσα καλά στο GNTM - Κάνουμε μονοψήφια νούμερα στο "Pop Up"

Για την απόφασή της να αποχωρήσει από το GNTM, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει η νέα της εκπομπή "Pop Up", αλλά και για την επιθυμία της να κάνει πολλά παιδιά στο μέλλον μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στο πλατό της εκπομπής "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το GNTM, αλλά και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της νέας της εκπομπής.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τη συμμετοχή της στο GNTM ως κριτής, αλλά και για την απόφασή της να αποχωρήσει. "Δεν μετάνιωσα, έκανε τον κύκλο του και τελείωσε. Δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Όταν υπάρχουν έντονες προσωπικότητες και καλοί επαγγελματίες, μπορούν να συνυπάρξουν, όταν τα μπερδεύεις γίνεται το πρόβλημα. Οι καλοί επαγγελματίες πάντα συνυπάρχουν. Εγώ έφυγα γιατί δεν περνούσα καλά και οτιδήποτε δεν με κάνει να περνάω καλά, το αφήνω", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε αν παρακολουθεί τα χαμηλά νούμερα της νέα της εκπομπής, το "Pop Up" απάτησε τα εξής: "Τα μονοψήφια νούμερα; Ναι, τα παρακολουθώ. Ε, γίνονται καμια φορά και διψήφια. Φυσικά και μπαίνω και τα παρακολουθώ. Είμαστε δυο μήνες στον "αέρα". Είναι μια καινούρια και φρέσκια εκπομπή. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη περίοδος και για την τηλεόραση. Ούτε εγώ ξέρω πόσες εκπομπές είναι απέναντι και παλεύουν. Είναι λογικό. Έχει σημασία να καταλάβει ο τηλεθεατής τι βλέπει, να δώσει ραντεβού μαζί σου και ότι θα σε δει για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Κάνουμε ψυχαγωγία. Έχω δει λίγο την εκπομπή μου. Αποφεύγω να βλέπω τον εαυτό μου. Θέλω να βλέπω τι θέλει ο κόσμος, να δω με τι χαίρεται και γι' αυτό βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είναι πολλές φορές δύσκολα να τα ερμηνεύσεις. Μπήκα στα δύσκολα και χαίρομαι γιατί μαθαίνω τι κάνω".

Τέλος μίλησε για την αγάπη της για τα παιδιά, ενώ δήλωσε την επιθυμία της να κάνει και η ίδια στο μέλλον. "Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Θέλω πάρα πολύ να κάνω δικά μου παιδιά. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός"< είπε χαρακτηιρστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The 2Night Show, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, GNTM
SHARE:

24Media Network