ΠΟΣΠΕΡΤ: Οι θιασώτες του 'μαύρου' δεν μπορούν να χωνέψουν την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Εξωτερική άποψη του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Εξωτερική άποψη του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

H ΠΟΣΠΕΡΤ με μια αιχμηρή ανακοίνωσή της απαντά στη ΝΔ, μετά τις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον τρόπο κάλυψης του χθεσινού συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

«Οι θιασώτες του "μαύρου" δεν μπορούν να χωνέψουν την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και ελλείψει πολιτικού λόγου και προγράμματος επιδίδονται σε έναν πόλεμο μηδενισμού και συκοφαντίας» απαντά στη Νέα Δημοκρατία η ΠΟΣΠΕΡΤ, με αφορμή τις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τη δημόσια τηλεόραση, για τον τρόπο κάλυψης του χθεσινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΡΤ σημειώνει, επίσης, ότι «η ΝΔ μέσα στην αντιπολιτευτική της απελπισία και την πολιτική της ανεπάρκεια ξιφούλκησε πάλι εναντίον της ΕΡΤ για ένα ανθρώπινο λάθος και μια παράληψη που προερχόταν από το ΑΠΕ-ΜΠΕ και αναπαρήχθη από τηλεοπτικούς σταθμούς και σάιτ μεταξύ των οποίων και η ΕΡΤ. Η ηγεσία της ΝΔ, όπως κάνει σε καθημερινή βάση, επιτίθεται χυδαία και για ασήμαντους λόγους στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενούς της κάνοντας την τρίχα τριχιά, προσπαθώντας να απαξιώσει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της, βέβαια χωρίς αποτέλεσμα».

ADVERTISING

Η ΠΟΣΠΕΡΤ υπογραμμίζει ότι για τους συναδέλφους που στοχοποιούνται από ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία αυτό αποτελεί τίτλο τιμής. Όπως τίτλος τιμής είναι για όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ η αποδεδειγμένα αταλάντευτη και αγωνιστική στάση μας απέναντι στον φασισμό, στην μισαλλοδοξία και τον διχασμό, καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΤ, Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Ελλιπέστατη η κάλυψη του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης από την ΕΡΤ

ΕΡΤ: Καλύψαμε το συλλαλητήριο εκτενέστερα από τα ιδιωτικά κανάλια

SHARE:

24Media Network