Σάρωσε η πρεμιέρα του Σεφερλή: Συντριβή για Σκορδά - Λιάγκα

Σάρωσε η πρεμιέρα του Σεφερλή: Συντριβή για Σκορδά - Λιάγκα

Το νέο πρωινό του Mega "έσπασε" τα μηχανάκια της AGB. Αναλυτικά τα νούμερα

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στο "στρατόπεδο" του Μεγάλου καναλιού για την πρεμιέρα του νέου πρωινού με τον Μάρκο Σεφερλή, που σημείωσε ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω το καθιερωμένο στην πρωινή ζώνη δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά.

Το Mega με Μία σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 47%, φτάνοντας ακόμα και το 49,8%, ενώ το ίδιο διάστημα η τηλεθέαση για το Πρωινό στον ΑΝΤ1 δεν ξεπερνούσε το 19,3%.

Ακόμα καλύτερη ήταν η επίδοση στο λεγόμενο "δυναμικό κοινό" ηλικίας 15-44, όπου ο Μάρκος Σεφερλής εκτοξεύθηκε στο 53,6%, αγγίζοντας μεταξύ 11:00 - 11:30 το αστρονομικό 62,2%.

Διαβάστε ακόμη το άρθρο του Oneman.gr: Μάρκο, ίσως είναι πολύ πρωί για τόσα αστεία

Για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά τα μηχανάκια της AGB κατέγραψαν 15,8%, ενώ τα υπόλοιπα κανάλια κινήθηκαν λίγο πάνω από το 0%!

Αν και δεν μπορεί κανείς να προεξοφλήσει από την πρώτη κιόλας  ημέρα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην πρωινή ζώνη, είναι φανερό ότι το Πρωινό του Ant1 αποκτά, αν μη τι άλλο, έναν ισχυρό "αντίπαλο" που μπήκε με στο παιχνίδι με σαρωτικό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη το άρθρο του Ladylike.gr: Πρεμιέρα Μάρκου Σεφερλή: Η έναρξη, οι συνεργάτες και η προσευχή σε Μικρούτσικο, Λιάγκα και Αρναούτογλου

SHARE:

24Media Network