Survivor 3 – MasterChef 3: Ποιος κερδίζει στη μάχη τηλεθέασης

Survivor 3 – MasterChef 3: Ποιος κερδίζει στη μάχη τηλεθέασης

Το βράδυ της Τρίτης τα δύο ριάλιτι "κονταροχτυπήθηκαν" και προσπάθησαν να "κερδίσουν" το κοινό. Κάποιοι τα κατάφεραν καλύτερα...

Για άλλη μια βραδιά το Survivor Ελλάδα – Τουρκία του ΣΚΑΙ και το MasterChef 3 του Star προσπάθησαν να “κερδίσουν” το τηλεοπτικό και να κατακτήσουν μια καλή θέση στον πίνακα με τα νούμερα τηλεθέασης.

Τόσο το Survivor, όσο και το MasterChef, προβάλλουν τον τρίτο συνεχόμενο κύκλο τους, ενώ τα δύο ψυχαγωγικά προγράμματα έχουν προβεί σε αλλαγές φέτος, ώστε να γίνουν ακόμη πιο ελκυστικά στους τηλεθεατές.

Και τα δύο ριάλιτι ήταν πολλά υποσχόμενα πολύ πριν την πρεμιέρα τους και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ωστόσο, φαίνεται πως το Survivor 3 δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, όσο θα περίμενε το κανάλι, αλλά και το κοινό.

Το βράδυ της Τρίτης το MasterChef αποδείχτηκε πιο ελκυστικό στα μάτια των τηλεθεατών, σε σχέση με το Survivor, παρόλο που στο ριάλιτι επιβίωσης είχε την αποχώρηση ενός Έλληνα παίκτη από τον Άγιο Δομίνικο.

Για άλλη μια μέρα φάνηκε πως η αναμέτρηση Ελλήνων και Τούρκων στις εξωτικές παραλίες δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, αντίθετα με τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες μάγειρες που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Στο γενικό κοινό το MasterChef ήταν στο 17,7% και το Survivor στο 15,4%, ενώ στο δυναμικό κοινό το ριάλιτι μαγειρικής ήταν στο 25,3% και το ριάλιτι επιβίωσης στην τελευταία θέση, στο 15,2%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα