Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28/12/11)

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Δημοκρατία

"Σεισμός για τον Εφραίμ" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει πως αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα Νέα

"Βγήκαν μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι οι κορυφαίοι είπαν στον Γιώργο Παπανδρέου να φύγει.

Έθνος

"Θέμα ηγεσίας από κορυφαίους στο ΠΑΣΟΚ" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στις διαφωνίες στο Πολιτικό Συμβούλιο.

Ελεύθερος Τύπος

"Καψόνι Γιώργου στους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, σημειώνοντας πως ενώ όλοι του ζητούν να φύγουν, δηλώνει εγγυητής της ενότητας.

Αδέσμευτος Τύπος

"Μαχαίρι και στα 15 ειδικά μισθολόγια" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι θα υπάρχουν μειώσεις και στους στρατιωτικούς και στα επιδόματα.

Βραδυνή

"Νέα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας" που αναφέρεται στο τι θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2012.

Αυριανή

"81.903.196.293 δραχμές τσέπωσαν οι εργαζόμενοι του Alter" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στην περίοδο από το 2001 έως το 2010.

Espresso

"Ο θρήνος για το κορίτσι που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στην υπόθεση του θανάτου της 23χρονης Μαρίας από νευρική ανορεξία.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

"Σε τεντωμένο σκοινί το ΠΑΣΟΚ" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι Βενιζέλος, Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης ζήτησαν επίσπευση διαδικασιών για αλλαγή ηγεσίας.

Αυγή

"Οι τρεις μάγοι έφαγαν και τα δώρα" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που επισημαίνει ότι η κοινωνία έχει φτάσει σε τέλμα από την πολιτική τρόικας και Μνημονίων.

Ριζοσπάστης

"Νατοϊκό πολεμικό προγεφύρωμα από την Ανατολική Μεσόγειο ως τον Περσικό" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει ότι είναι άμεση και αναβαθμισμένη η εμπλοκή της Ελλάδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

SHARE:

24Media Network