Ταγματάρχης για Survivor: Γυναίκες με πέτρα στο λαιμό διεκδικούν μια τυρόπιτα

Συνέντευξη τύπου της διοίκησης και των διευθυτνών των τμημάτων της ΕΡΤ για τα πεπραγμένα στον ένα χρόνο επαναλειτουργίας της,Τετάρτη 8 ιουνίου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνέντευξη τύπου της διοίκησης και των διευθυτνών των τμημάτων της ΕΡΤ για τα πεπραγμένα στον ένα χρόνο επαναλειτουργίας της,Τετάρτη 8 ιουνίου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ διερωτήθηκε γιατί σαρώνει το Survivor και όχι οι  εκπομπές για τη… Συνταγματική Αναθεώρηση. Παραδέχτηκε όμως ότι το βλέπουν και τα παιδιά του

Την πικρία του για την τηλεθέαση ρεκόρ που συγκεντρώνει το Survivor εξέφρασε στη Βουλή ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης αλλά παραδέχτηκε ότι τόσο ο γιός του όσο και η κόρη του το παρακολουθούν.

«Δεν μπορώ να καταλάβω καταλάβω πως το 75% των Ελλήνων παρακολουθεί δύο γυναίκες να τρέχουν με μια πέτρα στο λαιμό για να κερδίσουν μια τυρόπιτα» τόνισε αναφερόμενος στο Survivor, στο πλαίσιο συζήτησης στη Βουλή για την πορεία της ΕΡΤ. Ο κ. Ταγματάρχης δεν έκρυψε όμως και το παράπονό του γιατί την ώρα που μεταδιδόταν στην ιδιωτική τηλεόραση το δημοφιλέστατο reality show η Δημόσια Τηλεόραση προέβαλε εκπομπή που συγκέντρωνε χαμηλή τηλεθέαση. «Εμείς προβάλαμε ειδική εκπομπή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση με πολύ σοβαρούς επιστήμονες και πιάσαμε μόνο 1,5%» είπε και πρόσθεσε απογοητευμένος: «ό,τι και αν βάζαμε τα ίδια ποσοστά θα είχαμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΤ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παππάς: Oικονομικά βιώσιμη η ΕΡΤ, δεν μειώνεται το ανταποδοτικό τέλος

SHARE:

24Media Network