Τηλεοπτικές άδειες: Ο Λαζαράτος τώρα κατηγορεί Λιαρέλη και Αντ1

Τηλεοπτικές άδειες: Ο Λαζαράτος τώρα κατηγορεί Λιαρέλη και Αντ1
Συνέντευξη Τύπου από τον νομικό εκπρόσωπο του τηλεοπτιοκού σταθμού Alpha Πάνο Λαζαράτο με αντικείμενο τη διαδικασία διεξαγωγής της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο νομικός εκπρόσωπος των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star, Παναγιώτης Λαζαράτος στρέφει τώρα τα βέλη του κατά του ΑΝΤ1. Τι λέει για τις περίεργες συναντήσεις και γιατί χαρακτηρίζει τη διαδικασία "ψεύτικο παιχνίδι" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σε ονομαστικές πλέον καταγγελίες, προχωρά ο νομικός εκπρόσωπος των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star, Παναγιώτης Λαζαράτος, που την περασμένη Παρασκευή στις 30 Σεπτεμβρίου, σε συνέντευξη Τύπου που έχει παραχωρήσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, είχε αναφερθεί στα ευρήματα που ο ίδιος και οι συνεργάτες του έκριναν σοβαρά, κατά την εξέταση του υλικού από το κλειστό κύκλωμα του κτηρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγέλλει τότε ο γνωστός δικηγόρος, υπήρχε περίεργη κινητικότητα αστυνομικών και μελών αποστολής, ενώ υπήρχαν και συναντήσεις στις τουαλέτες συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

Αν και είχε παρουσιάσει τους ακριβής χρόνους των συναντήσεων και των ανθρώπων (ασφαλείας και catering) που περνούσαν την πόρτα της Γενικής Γραμματείας με ελλιπή ή ανύπαρκτο έλεγχο, ωστόσο είχε αποφύγει να κατονομάσει πρόσωπα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Μάλιστα το υλικό από τις κάμερες είναι τέτοιο που σύμφωνα με τον κ.Λαζαράτο χρίζει άμεσης εισαγγελικής παρέμβασης.

Ωστόσο, κληθείς το πρωί της Δευτέρας να σχολιάσει αυτές τις αποκαλύψεις σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Βήμα FM, o κ.Λαζαράτος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως ο ΑΝΤ1 είναι ο σταθμός που “έκλεβε στη διαδικασία”, όπως χαρακτηριστά είπε.

Στη συνέχεια και μετά τις διευκρινιστικές ερωτήσεις αποκάλυψε πως ο Γενικός Διευθυντής του Σταθμού Στρατής Λιαρέλης είναι το πρόσωπο που είχε φωτογραφήσει την Παρασκευή ως τον αρχηγό αποστολής που είχε συναντήσεις με συγκεκριμένους αστυνομικούς στις τουαλέτες του πέμπτου ορόφου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα