Το Survivor σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης

Το Survivor σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης
instagram survivorgreece

Το Survivor 4 σημειώνει νούμερα τηλεθέασης που δεν έχουμε δει εδώ και χρόνια. Στο χθεσινό επεισόδιο η τηλεθέαση σε τέταρτο έφτασε το 48,7%.

Το Survivor επέστρεψε ξανά στους δέκτες μας, μετά από ένα χρόνο απουσίας, και το κοινό φαίνεται επιβραβεύει την επιστροφή αυτή και με το παραπάνω.

Στην πρεμιέρα της Κυριακής, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, το Survivor σημείωσε 34% στο σύνολο και 34,9% στο δυναμικό κοινό της τηλεθέασης, ενώ το ριάλιτι επιβίωσης έφτασε έως και το 42,8%, στο τέταρτο 00:00 – 00:15.

Στη δεύτερη μέρα προβολής, τη Δευτέρα, το Survivor έφτασε στο 33,6% στο σύνολο και στο 32,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 41,3% της τηλεθέασης

Στο τρίτο επεισόδιο της Τρίτης τα νούμερα ήταν και πάλι πολύ υψηλά, προσπερνώντας ακόμη και τα νούμερα της πρεμιέρας. Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση του Survivor την Τρίτη ήταν 37,7% στο σύνολο και 38,5% στο δυναμικό κοινό.

Τα νούμερα αυτά αποτελούν τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης που έχουμε δει στο ριάλιτι εδώ και χρόνια, ενώ να σημειωθεί ότι σε τέταρτο έφτασε το 48,7%.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα