Top Chef: Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας

Top Chef: Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας
Οι κριτές του Top Chef glomex

Το Top Chef έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (05/09), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πώς κινήθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης.

Πρεμιέρα έκανε το Top Chef το βράδυ της Κυριακής (05/09), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τους δεκαπέντε επαγγελματίες σεφ να δίνουν μάχη για να κατακτήσουν την κορυφή και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Οι 15 παίκτες συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό στο πρώτο επεισόδιο, με τους χρήστες του twitter να ξεχωρίζουν τρία γνώριμα πρόσωπα, που είχαν διαγωνιστεί στο παρελθόν σε παρόμοια ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Τσίκιλης και Τζώρτζης Παπανικολάου είχαν συμμετάσχει στο MasterChef 2 και είχαν κάνει αίσθηση, λόγω της προσωπικότητάς τους, παρόλο που δεν είχαν φτάσει στον τελικό.

Μάλιστα, ένας από τους κριτές, ο καταξιωμένος σεφ Γιώργος Βενιέρης, θέλησε να “πειράξει” τον Τζώρτζη Παπανικολάου για το γεγονός ότι συμμετέχει για δεύτερη φορά σε μαγειρικό ριάλιτι, ρωτώντας τον: “Θα κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές;”

Επίσης, το twitter αναγνώρισε την Μαρίνα Χρονά, η οποία είχε λάβει μέρος στο μαγειρικό ριάλιτι Hell’s Kitchen. Μάλιστα, πολλοί θεώρησαν ότι ένα σχόλιό της για άσχημες συμπεριφορές στις κουζίνες, αναφερόταν στον γνωστό σεφ.

Top Chef: Η τηλεθέαση της πρεμιέρας

Ο διαγωνισμός μαγειρικής σημείωσε μέσο όρο 11,1% στο γενικό σύνολο και 10,5% στο δυναμικό κοινό. Μεγάλος αντίπαλος του Top Chef ήταν ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου με το Κόσοβο που μεταδόθηκε από το Open. Ο μέσος όρος του καναλιού κατά τη διάρκεια του αγώνα βρέθηκε στο 18,6% στο γενικό σύνολο και 15,1% στο δυναμικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα