Top Chef: “Φωτιά” στο twitter με τους πρώην παίκτες από Master Chef και Hell’s Kitchen

Top Chef: “Φωτιά” στο twitter με τους πρώην παίκτες από Master Chef και Hell’s Kitchen
Τζώρτζης Παπανικολάου, Μαρίνα Χρονά, Δημήτρης Τσίκιλης Twitter

Γνώριμα πρόσωπα είδαν οι τηλεθεατές στην πρεμιέρα του Top Chef στον ΣΚΑΙ. Οι Δημήτρης Τσίκιλης, Τζώρτζης Παπανικολάου και Μαρίνα Χρονά "ξεσήκωσαν" το twitter.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (05/09) το Top Chef, το νέο μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με κριτές τους τρεις καταξιωμένους σεφ Γιώργος Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη.

Δεκαπέντε επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη γαστρονομία μπήκαν στο παιχνίδι και θα αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους.

Στόχος τους να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν την κορυφή: μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, τον τίτλο του Top Chef και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Οι 15 παίκτες συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό στο πρώτο επεισόδιο, με τους χρήστες του twitter να ξεχωρίζουν τρία γνώριμα πρόσωπα, που είχαν διαγωνιστεί στο παρελθόν σε παρόμοια ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Τσίκιλης και Τζώρτζης Παπανικολάου είχαν συμμετάσχει στο MasterChef 2 και είχαν κάνει αίσθηση, λόγω της προσωπικότητάς τους, παρόλο που δεν είχαν φτάσει στον τελικό.

Μάλιστα, ένας από τους κριτές, ο καταξιωμένος σεφ Γιώργος Βενιέρης, θέλησε να “πειράξει” τον Τζώρτζη Παπανικολάου για το γεγονός ότι συμμετέχει για δεύτερη φορά σε μαγειρικό ριάλιτι, ρωτώντας τον: “Θα κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές;”

Επίσης, το twitter αναγνώρισε την Μαρίνα Χρονά, η οποία είχε λάβει μέρος στο μαγειρικό ριάλιτι Hell’s Kitchen με τον Έκτορα Μποτρίνι. Μάλιστα, πολλοί θεώρησαν ότι ένα σχόλιό της για άσχημες συμπεριφορές στις κουζίνες, αναφερόταν στον γνωστό σεφ.

Δείτε τα tweets:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα