YFSF – Κόκκινο Ποτάμι: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;

YFSF – Κόκκινο Ποτάμι: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;
Τηλεθέαση ANT1 OPEN

Τα δύο προγράμματα "κονταροχτυπήθηκαν", αλλά μόνο ένα κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση της Κυριακής.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, “Your Face Sounds Familiar“, που θα μας κρατάει αυτή τη σεζόν συντροφιά για 6η σεζόν!

Μύθοι της μουσικής και κορυφαίοι δημιουργοί ζωντάνεψαν στη σκηνή μέσα από εντυπωσιακές μεταμφιέσεις κατά την υπέρλαμπρη πρεμιέρα του show, με οικοδέσποινα την Μαρία Μπεκατώρου και κριτική επιτροπή τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλέξη Γεωργούλη και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Οι δέκα καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος και που είδαμε να μεταμορφώνονται στην οθόνη μας είναι οι: Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη, Στέφανος Μουαγκιέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου, Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης.

Μεγάλος αντίπαλος του σόου μεταμφιέσεων η μυθοπλασία με το Κόκκινο Ποτάμι στο Open.

Η αγαπημένη σειρά του δημοφιλούς δημιουργού Μανούσου Μανουσάκη αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του καναλιού και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής.

Ποιος κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση της Κυριακής;

ΣΥΝΟΛΟ

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 29.2%

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 18.7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 28.4%

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 17.6%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα