YFSF: Λαμπερή πρεμιέρα – Οι “αποτυχημένες” εμφανίσεις και το πάρτι στο twitter

YFSF: Λαμπερή πρεμιέρα – Οι “αποτυχημένες” εμφανίσεις και το πάρτι στο twitter
YFSF Facebook Page / @Ant1YourFaceSoundsFamiliar

Πρεμιέρα για το Your Face Sounds Familiar με νέους διαγωνιζόμενους και εντυπωσιακές μιμήσεις. Ποιες εμφανίσεις σχολιάστηκαν περισσότερο. Ποιος ο νικητής.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, “Your Face Sounds Familiar“, που θα μας κρατάει αυτή τη σεζόν συντροφιά για 6η σεζόν!

Μύθοι της μουσικής και κορυφαίοι δημιουργοί ζωντάνεψαν στη σκηνή μέσα από εντυπωσιακές μεταμφιέσεις κατά την υπέρλαμπρη πρεμιέρα του show, με οικοδέσποινα την Μαρία Μπεκατώρου και κριτική επιτροπή τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλέξη Γεωργούλη και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Οι δέκα καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος και που είδαμε να μεταμορφώνονται στην οθόνη μας είναι οι: Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη, Στέφανος Μουαγκιέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου, Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης.

Νικήτρια η Τάνια Μπρεάζου

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση που της χάρισε την πρώτη θέση, ξεκίνησε η Τάνια Μπρεάζου τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του YFSF. Στην πρεμιέρα του show, η ταλαντούχα τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor πριν από μερικά χρόνια, ενσάρκωσε την Ariana Grande στο “7 Rings” και απέσπασε τους περισσότερους βαθμούς.

Επίσης πολύ καλές εμφανίσεις είχαν η Ευρυδίκη, που ενσάρκωσε την Cyndi Lauper, ο Ηλίας Μπογδάνος ως Lil Nas X και ο Λάμπης Λιβιεράτος που μιμήθηκε τον Dean Martin.

Οι εμφανίσεις που έκαναν εντύπωση

Κάποιες εμφανίσεις έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό, είτε για την πολύ καλή μίμηση του διαγωνιζόμενου με τον καλλιτέχνη, είτε για την αποτυχημένη προσπάθεια να του μοιάσει.

Μία από τις πιο σχολιασμένες εμφανίσεις στο twitter ήταν εκείνη του Γιώργου Χρανιώτη, ο οποίος ενσάρκωσε τον τραγουδιστή Αντώνη Καλογιάννη. Στον ηθοποιό έβαλαν πρόσθετα μούσια, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο επιτυχημένο. Αντί για τον Καλογιάννη, ο Χρανιώτης έμοιαζε περισσότερο με τον Αλέξη Γεωργούλη (ο οποίος εν τω μεταξύ καθόταν στη θέση του κριτή), αλλά και με ηθοποιό από τη σειρά “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” με αποτέλεσμα το twitter να κάνει “πάρτι” κατά την εμφάνισή του!

Επίσης, οι τουιτεράδες σχολίασαν πάρα πολύ το βράδυ το της Κυριακής την “αποτυχημένη” μεταμφίεση του ηθοποιού Στέφανου Μουαγκιέ, ο οποίος κλήθηκε να υποδυθεί την Ελένη Φουρέιρα. Ο Στέφανος έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια για να ενσαρκώσει την ποπ τραγουδίστρια και έδωσε ό,τι είχε πάνω στη σκηνή, φωνητικά και χορευτικά, ωστόσο στα κοντινά πλάνα του προσώπου του, μπορούσε κανείς να δει πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Οι κριτές, πάντως, ομολόγησαν πως ήταν πολύ τολμηρό και απαιτητικό το εγχείρημά του.

Ποιους θα υποδυθούν την επόμενη βδομάδα

Στο τέλος της βραδιάς, οι διαγωνιζόμενοι δοκίμασαν την τύχη τους στο buzzer του show, το οποίο έδειξε ποιον καλλιτέχνη θα υποδυθεί ο καθένας την επόμενη Κυριακή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα