ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Το λευκό καπέλο που βγάζει σε δημοπρασία η Μελάνια Τραμπ

Μελάνια Τραμπ: Σε δημοπρασία καπέλο της - Δεκτά μόνο κρυπτονομίσματα

"Στο σφυρί" βγάζει η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ το εμβληματικό καπέλο που φορούσε στην επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στην Ουάσινγκτον. H τιμή εκκίνησης, μαζί με άλλα δύο αντικείμενα, είναι τα 250.000 δολάρια.

H Melania Trump

Μελάνια Τραμπ: Όταν αρνήθηκε να πάρει θέση για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Το βιβλίο της πρώην εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου "καίει" τη Μελάνια Τραμπ. Η πρώην Πρώτη Κυρία φωτογράφιζε χαλιά την ώρα που γινόταν η εισβολή στο Καπιτώλιο και αρνήθηκε να διακόψει τη φωτογράφιση ή να τοποθετηθεί κατά της βίας.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ

ΗΠΑ: Ο κορονοϊός θερίζει και η Μελάνια Τραμπ οργανώνει δεξίωση

Η "εορταστική δεξίωξη" για την Ημέρα των Ευχαριστιών, θα πραγματοποιηθεί σε εσωτερικό χώρο του Λευκού Οίκου. Την ίδια ώρα οι Αμερικανοί καλούνται να αποφύγουν τις οικογενειακές συναθροίσεις.

Η Μελάνια και το Ντόναλντ Τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ: Μετά τον Λευκό Οίκο, θα χάσει και τη Μελάνια;

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι η Μελάνια Τραμπ "έχει κλειστεί στον εαυτό της" και έχει επαφές άλλα μέλη της οικογένειας του Τραμπ. Φουντώνουν ξανά οι φήμες για πιθανό διαζύγιο.

Η Μελάνια Τραμπ

Μυστήριο με τη Μελάνια Τραμπ: Είναι ευχαριστημένη με τον ρόλο της πρώτης κυρίας;

Η 50χρονη Μελάνια, έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μίντια. Συμμερίζεται τις απόψεις του συζύγου της; Είναι χαρούμενη στον γάμο της και στον ρόλο της πρώτης κυρίας;

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ βγάζουν σέλφι με ένα ζευγάρι και το μωρό τους

Τραμπ: Υποδέχτηκε στον Λευκό Οίκο χωρίς μάσκα δεκάδες παιδιά και γονείς για το Halloween

Το προεδρικό ζεύγος φωτογραφήθηκε με τους ανήλικους μασκαράδες, χωρίς να διατηρεί αρκετές φορές την απόσταση ασφαλείας, δεδομένου ότι έχει νοσήσει πρόσφατα από κορονοϊό

Μελάνια Τραμπ

Μελάνια Τραμπ: Αποκαλύψεις για "τροποποίηση" του προγαμιαίου συμβολαίου με τον Ντόναλντ

Η συγγραφέας Μέρι Τζόρνταν αναφέρει σε βιβλίο της ότι το 2017 η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επαναδιαπραγματεύτηκε το προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ποια είναι η Τίφανι Τραμπ; Η Μύκονος, το τραγούδι και η άγνωστη σχέση με τον Ντόναλντ

Ποια είναι η Τίφανι Τραμπ; Η Μύκονος, το τραγούδι και η άγνωστη σχέση με τον Ντόναλντ

Ως μοναχοπαίδι που μεγάλωσε μόνη με την μητέρα της, η Τίφανι δεν περνούσε πολύ χρόνο με τον πατέρα της. Τα μέσα ενημέρωσης μάλιστα επισήμαιναν πάντα ότι ο Τραμπ μιλάει για την Ιβάνκα πολύ περισσότερο από ό,τι για την Τίφανι. Ακούστε το άγνωστο τραγούδι της.

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Βίντεο: Το Twitter "τσάκωσε" τον Τραμπ να καλεί τη Μελάνια σαν να φωνάζει σκύλο

Βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του Twitter δείχνει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να εκτελεί μία περίεργη χειρονομία, σαν αυτή που κάνουμε στα σκυλιά, η οποία φαίνεται ότι προορίζεται στη σύζυγό του.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ

Βρετανία: Ο Τραμπ πήγε "διαβασμένος" ως προς το βασιλικό πρωτόκολλο

Ο Αμερικανός πρόεδρος στάθηκε στωικά δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ στην δυτική βεράντα του παλατιού για να παρακολουθήσει την παρέλαση της βασιλικής φρουράς, ενώ τοποθέτησε το χέρι του πάνω από την καρδιά του κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.