ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ

Δικαστήριο

Ενίσχυση της υπερ-Εισαγγελίας µε προτεραιότητα στα mega σκάνδαλα

Σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται στην υπερ-Εισαγγελία, προκειμένου να ανανεωθεί το προσωπικό και να εισαχθούν καλύτεροι μηχανισμοί συντονισμού και ελέγχου για εισαγγελείς, δικαστικούς υπαλλήλους και ειδικούς ανακριτικούς υπάλληλους.

ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: "Η Νέα Δημοκρατία να χαίρεται τον ψευδομάρτυρά της"

Κόμμα της "διαφθοράς και της διαπλοκής" χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τη Νέα Δημοκρατία, συμπληρώνοντας ότι "ποντάρει τα πάντα στους ισχυρισμούς ενός επιχειρηματία που με δικαστική απόφαση οφείλει να επιστρέψει 3 εκατ. ευρώ και για αυτό κάνει τα πάντα για να το αποφύγει".

Ο Μένιος Φουρθιώτης σε νυχτερινή έξοδο

Μένιος Φουρθιώτης: Τα κινητά "μίλησαν"- Οι 2.000 κλήσεις και το sms βοήθειας

Νέα στοιχεία για την υπόθεση Φουρθιώτη μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Λίγο μετά τη συμπλοκή των κατηγορουμένων με τους αστυνομικούς ο παρουσιαστής τηλεφώνησε 5 φορές σε έναν κατηγορούμενο.

Στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης οδηγήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Μένιος Φουρθιώτης: Αρνήθηκε τις κατηγορίες - Τι είπαν οι άλλοι κατηγορούμενοι

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες του Μένιου Φουρθιώτη και των συγκατηγορουμένων του. Πλέον αναμένεται η κρίση ανακριτή και εισαγγελέα για την ποινική τους μεταχείριση.

Από την προσαγωγή του Μ. Φουρθιώτη και των δύο συλληφθέντων στον εισαγγελέα.

Μένιος Φουρθιώτης: Οδηγείται στον ανακριτή - Η υπερασπιστική του γραμμή

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοι του για τις επιθέσεις που έλαβαν χώρα έξω από το σπίτι του παρουσιαστή, αλλά και για τη συμπλοκή με την ομάδα ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Ο Αλέξης Κούγιας

Κούγιας για Φουρθιώτη: "Δεν τον εκπροσωπώ πλέον - Θα σας πω τους λόγους αν μου το επιτρέψει"

Με επίσημη δήλωσή του, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας ενημέρωσε πως δεν είναι πλέον συνήγορος του Μένιου Φουρθιώτη. "Μη χρησιμοποιείτε το ονοματεπώνυμό μου για προσωπικές σας διαφορές".

Ο Μένιος Φουρθιώτης μετά την απολογία του στον εισαγγελέα

Μένιος Φουρθιώτης: Τα παράπονα της φρουράς "πλήττουν την ΕΛΑΣ"

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη κατέθεσαν στην υπηρεσία τους περιστατικά, με πρωταγωνιστή τον παρουσιαστή, τα οποία "πλήττουν το κύρος της ελληνικής αστυνομίας".

Από την απολογία του Φουρθιώτη και άλλων δύο συλληφθέντων στον εισαγγελέα.

Μένιος Φουρθιώτης: Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη μεταξύ των κατηγοριών

Συνομιλίες, βαλλιστική και ευρήματα έκαψαν τον τηλεπαρουσιαστή και τους μπράβους του.Όλοι τους αρνήθηκαν τα πάντα όμως τα στοιχεία σε βάρος τους είναι άκρως ενοχοποιητικά.Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και 30.000 ευρώ μέρος των χρημάτων που ενδεχομένως ήταν η αμοιβή τους για τις στημένες «επιθέσεις»

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης - Στημένη η "επίθεση" έξω από το σπίτι του

Η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη για τα περιστατικά με τους πυροβολισμούς έξω απο το σπίτι του και την εμπλοκή ενόπλων με αστυνομικούς στη Ν. Ερυθραία, μετατράπηκε σε σύλληψη. Προέκυψε επαφή του με τους δύο ποινικούς.

Ο Μένιος Φουρθιώτης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσει ποιοι συνεργάτες του έχουν σχέσεις με τον κ. Φουρθιώτη

"Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και με καθυστέρηση ενός μήνα, να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι συνεργάτες του που έχουν σχέσεις με τον κ. Φουρθιώτη" τονίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης - Κάλυκες από το ίδιο όπλο στην επίθεση στο σπίτι του και στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία

Στην προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη και δύο ακόμη ατόμων προχώρησαν οι αρχές το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας δύο περιστατικά με πυροβολισμούς. Η καταγγελία Βαξεβάνη και η βαλλιστική.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης

Βαξεβάνης: Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών

Τα επίμαχα δημοσιεύματα γύρω από τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η ζωή του δημοσιογράφου και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη θα ελέγξουν οι εισαγγελικές αρχές, μετά τις καταγγελίες του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Δεν "παγώνει" η απόσυρση της φρουράς του Φουρθιώτη: Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημά του

Η πρόεδρος του Δ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαρία Καραμανώφ απέρριψε το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη για να ανακληθεί η μείωση των μέτρων ασφαλείας του

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο βήμα της Βουλής

Χρυσοχοΐδης: Ποτέ δεν φύλαξαν τον Φουρθιώτη 14 αστυνομικοί, μόνο δύο μέχρι τέσσερις

Νέο μικτό σώμα φύλαξης δημοσίων προσώπων από δυνάμεις της ΕΛΑΣ και ιδιωτικές εταιρείες, προανήγγειλε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη. Η απάντηση για τη φύλαξη Φουρθιώτη.

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Δύο έρευνες, δύο προσφυγές και στη μέση ο Μ. Φουρθιώτης

Στο στόχαστρο της ελληνικής Δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον ο Μ. Φουρθιώτης, ο οποίος δίνει τη δική του “μάχη” στο ΣτΕ, προκειμένου να επιστρέψει η φρουρά που ανακλήθηκε πριν μερικές ημέρες.