Μέσω του δικηγόρου της απαντά στις κατηγορίες για ασέλγεια η Φλώρα Μπαμπινιώτη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ (EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ (EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) G4PHOTOS

Τι απαντά η κόρη του πρώην πρύτανη και υπουργού Παιδείας, Γ. Μπαμπινιώτη στα δημοσιεύματα και τις κατηγορίες για "ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 18 ετών"

Απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν την κόρη του πρώην πρύτανη και υπουργού Παιδείας, Γιώργου Μπαμπινιώτη, να κατηγορείται για "κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 18 ετών", έδωσε ο δικηγόρος της.

Ολόκληρη η δήλωση του δικηγόρου της, Ηλία Γ. Αναγνωστόπουλου:

"Ως συνήγορος της Φλώρας Μπαμπινιώτη επισημαίνω τα εξής σε σχέση με διάφορα δημοσιεύματα για την εκκρεμή υπόθεσή της:

1. Τέσσερις Εισαγγελείς που ερεύνησαν διαδοχικά την υπόθεση, έκριναν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που επιβεβαιώνουν την καταγγελία των γονέων της πρώην μαθήτριας και πρότειναν την αθώωση της κ. Μπαμπινιώτη.

2. Ο Άρειος Πάγος ανήρεσε το προηγούμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και αθώωσε την εντολίδα μου για το μεγαλύτερο μέρος των κατηγοριών.

3. Οι καταγγελίες των γονέων της πρώην μαθήτριας έχουν διαψευστεί κατ’ επανάληψη και επισήμως από την ίδια.

4. Η παραπομπή της κ. Μπαμπινιώτη δεν έχει γίνει αμετάκλητη, η ίδια, δε, έχει δικαίωμα να τεκμαίρεται αθώα και να γίνεται σεβαστή η προσωπικότητα και η οικογενειακή και προσωπική ζωή της.

5. Οι αναφορές στον πατέρα της εντολίδος μου Γεώργιο και στις (πρώην ή νυν) ιδιότητες του ιδίου είναι άσχετες με την υπόθεση και δεν εξυπηρετούν κανένα θεμιτό σκοπό.

6. Η αναφορά σε ανώνυμες «πηγές» περί δήθεν εμπλοκής της εντολίδος μου σε άλλο περιστατικό είναι κακόβουλες και συκοφαντικές.

7. Ο σεβασμός των άμεσα ενδιαφερομένων προσώπων και των θεσμών επιβάλλει τον διακριτικό χειρισμό της υποθέσεως και την αποφυγή ανακριβειών, υπερβολών και περιττών χαρακτηρισμών".

SHARE: