Μέτρα για την επιστροφή των εκδρομέων

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ / ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ  (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ / ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του τριημέρου

Έκτακτα μέτρα λαμβάνει η τροχαία για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας που θα πάρουν σήμερα τον δρόμο της επιστροφής.

Από τις 15:00 έως τις 21:00 το βράδυ τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών που έχουν ωφέλιμο φορτίο πάνω από 1,5 τόνο στους παρακάτω οδικούς άξονες:

α) Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας, εξαιρούμενου του τμήματος από τη Χ/Θ 145 έως τη Χ/Θ 205+800 (κόμβος Ρίου)

β) Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμία και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

γ) Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

δ) Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

SHARE:

24Media Network