Μικρή πτώση στη θερμοκρασία

Μικρή πτώση στη θερμοκρασία

Βροχές και καταιγίδες θα υπάρχουν το Σάββατο ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση

Βροχές, σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες κυρίως περιοχές και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Αναλυτικά: Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ στα ανατολικά ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα υπάρξουν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ θα σημειωθούν και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, καθώς και χιόνια στην Πάρνηθα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανόν καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

SHARE:

24Media Network