Μηχανή του Χρόνου: Η κατά συρροή δολοφόνος του Μεξικού που στραγγάλιζε τα θύματά της με στηθοσκόπια

Μηχανή του Χρόνου: Η κατά συρροή δολοφόνος του Μεξικού που στραγγάλιζε τα θύματά της με στηθοσκόπια

Καταδικάστηκε σε 759 χρόνια κάθειρξη και κατηγορήθηκε για τον θάνατο τουλάχιστον 40 γυναικών

Από τη mixanitouxronou.gr: Η Juana Barraza είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Μεγάλωσε σε μια αγροτική περιοχή της πόλης του Μεξικού. Ο πατέρας της ήταν αστυνομικός και η μητέρα της αλκοολική πόρνη.

Λίγους μήνες μετά τη γέννησή της η μητέρας της εγκατέλειψε τον πατέρα της, καθώς είχε ερωτευτεί έναν παντρεμένο και έζησε μαζί του. Μιλούσε σπάνια με τη μητέρα της η οποία στα 12 της χρόνια επέτρεψε σε έναν άντρα να τη βιάσει, προκειμένου να της δώσει δωρεάν μπύρα. Το κορίτσι κακοποιήθηκε επί τέσσερα χρόνια και είχε δύο αποβολές. Όταν η μητέρα της πέθανε από κίρρωση, έφυγε από την πόλη του Μεξικού και έκανε διάφορους δεσμούς από τους οποίους απέκτησε 4 παιδιά. Ο πρωτότοκος γιος της σκοτώθηκε στα 24 του από πυροβολισμούς συμμορίας.

ADVERTISING

 Μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, ξεκίνησε τις ληστείες σε καταστήματα και μαζί με μια φίλη της παρίστανε τη νοσοκόμα για να ληστέψει ηλικιωμένους. Τέλη της δεκαετίας του ’90 είχε μετατραπεί σε μια σκληρή δολοφόνο, η οποία δεν δίσταζε να αφαιρεί τη ζωή των θυμάτων της σε ανύποπτο χρόνο.

Τα θύματά της ήταν πάντα γυναίκες μεγάλης ηλικίας που ζούσαν μόνες. Τις πλησίαζε στον δρόμο ή τους χτυπούσε την πόρτα υποδυόμενη την κυβερνητικό αξιωματούχο που εργαζόταν στην Πρόνοια και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους έμπαινε στα σπίτια τους. Στραγγάλιζε τα θύματά της με στηθοσκόπια και καλώδια τηλεφώνου και στη συνέχεια τα λήστευε.

Η δράση της ξεκίνησε τη δεκαετία του ’90 και έσπειρε τον τρόμο στην κοινωνία του Μεξικού. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να φτάσουν οι αστυνομικοί στα ίχνη της. Η αστυνομία έκανε λόγο για μια κατά συρροή δολοφόνο που δρούσε στο Μεξικό που το 2004 είχε διαπράξει 14 δολοφονίες! Πίστευαν ότι πρόκειται για ομοφυλόφιλο άντρα, καθώς το 2005 μερικοί μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δολοφόνος των γυναικών φορούσε γυναικεία ρούχα.

Ένα χρόνο αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν μια γυναίκα, ενώ έφευγε από το σπίτι ενός θύματος. Είχε μόλις σκοτώσει μια 82χρονη γυναίκα. Προς έκπληξη όλων η δολοφόνος ήταν μια 48χρονη γυναίκα. Τα δακτυλικά της αποτυπώματα ταίριαζαν σε τουλάχιστον 10 προηγούμενες δολοφονίες.

Όπως υποστήριξε, ο λόγος που δολοφονούσε ήταν η παραμέληση που είχε από τη μητέρα της σε παιδική ηλικία. Υπολογίζεται ότι διέπραξε περισσότερες από 40 δολοφονίες, ωστόσο εκείνη παραδέχτηκε μόνο μια, την τελευταία στην οποία συνελήφθη. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι της ένα δωμάτιο με τρόπαια από τα θύματά της. Είχε αποκόμματα από εφημερίδες, αντικείμενα από τον τόπο των εγκλημάτων και εικόνες αγίων που λάτρευαν οι εγκληματίες.

Εκτιμάται πως διέπραξε περισσότερες από 40 δολοφονίες, ωστόσο έχουν επιβεβαιωθεί οι 16.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο Νουρέγιεφ γεννήθηκε σε τρένο και παράτησε το σχολείο για να ασχοληθεί με τον χορό. Ζήτησε πολιτικό άσυλο στη Γαλλία γιατί τον κυνηγούσε η KGB. Το άδοξο τέλος σε ηλικία 54 ετών
Η κατάρριψη του γερμανικού Ζέπελιν στη Θεσσαλονίκη από το βρετανικό θωρηκτό «Αγαμέμνων». Οι συμμαχικές δυνάμεις περιέφεραν τους αιχμαλώτους για μέρες στην πόλη και τα συντρίμμια έγιναν αξιοθέατο μπροστά στον Λευκό Πύργο

24Media Network